Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoň z pecky, 17.5.2023
dost dobře nechápu, jak může jakákoli broskvoň pěstovaná v nadmořské výšce 268m do několika let uhynout. Pokud je to pravda, není uhynutí způsobeno povětrnostními vlivy, ale příčinou je něco jiného. Můžete prosím popsat, jakou půdu u vás máte,... celý příspěvek >
Psaní článků pro Zahrada.cz, 16.5.2023
pane Vladimíre, ohledně úrovně přispěvatele nemohu s vámi souhlasit. Právě odborník může přijít s něčím novým, třeba na úrovni šlechtění a nových odrůd, alespoň má odborný přehled. A radit fundovaně na blogu by měl rovněž odborník s praxí. Aby se... celý příspěvek >
Broskve 2023, 16.5.2023
u mě teď řeším, zda kadeřavé listy otrhat nebo nechat, až je strom shodí sám. Otrhal jsem valnou většinu před 10 dny a mám dojem, že napadených listů výrazně přibylo. Ještě nikdy jsem neměl tak silné napadení. Ovšem násada plůdků je nakonec slušná a... celý příspěvek >
Psaní článků pro Zahrada.cz, 15.5.2023
je to novinka. Ale dalo se předpokládat že budou následovat nějaké změny, když v lednu došlo ke změně majitele. Walter
Ruční postřikovač, 9.5.2023
dobrá vychytávka je, že tryska není napevno, ale lze jí otáčet nahoru nebo dolů, takže lze dobře postříkat např. spodní listy rostlin. Walter
Pilatka svestkova, 9.5.2023
nikdy jsem nedávaL 2 dávky. Někdy strom kvete týden, jindy třeba 3, když je zima. Tak snad poznáte, kdy je slivoň v plném květu a kdy už jsou skoro všechny okvětní plátky opadané. Není třeba se bát, když třeba třetina pilatek přežije a část plůdků... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 8.5.2023
V Liberci dnes v 5 ráno v přízemní vrstvě (20cm nad zemí) -6°. Jih Čech byl v důsledku oblačnosti ušetřený, ale zítra ráno to bude jinak. Walter
Mráz ve vegetačním období, 8.5.2023
jestli se to oteplování planety u nás bude projevovat tak, že stromy pokvetou každý rok o měsíc dřív, aby je pak o zmrzlících spálil mráz, tak se máme na co těšit. Dal jsem na radu zkušených a rajčata ven ještě nevysadil, i papriky dám do skleníku až... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 4.5.2023 Obsahuje fotku
květy jabloní. Walter
Otava s na terminál přiroubovanou Ghivou. Na dalším snímku metr vysoký Starkrimsom naroubovaný před 13 lety. Walter
3x Opál roubovaný v 2019 na M9. Walter
štíhlá vřetena, od nejbližšího Opál, Blaník,Rubín, Rubín,Rubín, Blaník. W.
Je možné ještě přesadit jostu?, 4.5.2023
pokud keř rýčem vyříznete i s zeminou okolo kořenů aspoň průměru 30cm a přesadíte s neporušeným kořenovým balem, tak ano. Na přímém slunci ale zpočátku povadne a nejspíš shodí letošní úrodu. Walter
Roubování na pařízek, 4.5.2023 Obsahuje fotku
znovu naroubované podnože. Walter
Roubování na pařízek, 4.5.2023
letos jsem se rozloučil s některými staršími odrůdami na štíhlých vřetenech a na podnože narouboval odrůdy nové, doufám, že se ujmou, viz foto. Walter
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika