|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskve 2023, 15.7.2023 Také přinejmenším omezím vkládání příspěvků s fotografiemi. Má cenu sem vkládat fotodokumentaci, o které se nikdo nedozví a tím si ji ani nikdo neprohlédne? Oč jednodušší je vkládání fotografií do slovenského fóra. Walter |  | Změny ve fóru +++, 15.7.2023 Vážení přátelé diskutéři, panu Jakubovi z redakce jsem, doufám, podrobně popsal problém se zobrazováním příspěvků s fotografiemi a byl jsem ubezpečený, že ke změně dojde v co nejkratší době. V současnost tedy stále čekám, stejně jako vy, až k té... celý příspěvek > |  |
|  | Špičaté zelí, 13.7.2023 včera jsem vysadil sadbu špičatého zelí odrůdy Murdoc na uvolněný záhon po bramborách a překryl netkankou jako preventivní ochranu proti molicím. Předpokládám, že do podzimu by zelí mělo vytvořit kvalitní hlávky. Walter |  | Broskve 2023, 12.7.2023  Sklizeň Springcrestu. Walter |  | Broskve 2023, 12.7.2023  úroda na 7letém Springcrestu na GF677. Walter |  | Broskve 2023, 12.7.2023 Děkuji a i já vám přeji, ať aspoň něco sklidíte. No, zajímavé pro mě je, že ovoce Springcrestu na GF677 vybarvuje a zraje asi o týden později, než na mladších stromcích naroubovaných na semenáčcích z vyklíčených pecek. Celkově bude i dost plodů z 3... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 12.7.2023 no to máte s vaší paní starostí nad hlavu, paní tchýni přeji brzké uzdravení. Od soboty mám konečně vlastní červená rajčata. Jediný problém je, že je ani moc nejím, takže zase budu muset rozdávat. Walter |  | Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 12.7.2023  usychající nať a část sklizně ze 2 řádků po 14 hlízách vlastní sadby ze sklepa.. Walter |  | Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 12.7.2023 Impala, na to, že jsem jí sázel až 19.dubna a v 650 mnm, se vcelku povedla. Mohla byx být větší, ale to je důsledek nedostatku srážek. Se sklizní není na co čekat, v hlíně už jsem objevil několik drátovců. Letošní průběh počasí má ale zase výhodu, že... celý příspěvek > |  | Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 12.7.2023 noo, musím říci, že některé hlízy jsou opravdu škaredě poseté hnilobnými fleky a o jejich uskladnění nemůže být řeč. Štěstí, že jsem pěstoval ještě ranou Impalu, tam je vše v pořádku. Walter |  |
|  | Potíže s celerem, 10.7.2023 to je tak milé, paní Lído, jak jste to napsala....celer si myslí, že už je další rok. |  | Spring Crest, 10.7.2023 já nevím, odkud je vlastně ta informace, že Springcrest pravidelně zmrzá v květu. Letos poprvé mohu porovnávat Springcrest a FMIII, obě odrůdy s miskovitým typem květu. Obě odrůdy mi bohatě kvetly, obě sežehnul v květu dubnový mráz. Springcrest má i... celý příspěvek > |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 10.7.2023  dnes jsem vykopal zbytek řádku v bydlišti, půda totálně suchá a pár brambor už s dírami od drátovců, takže nebylo na co čekat.Taky už mám připravenou sadbu špičatého zelí, která jde na to místo ihned po bramborách.Ale jinak na velmi ranou odrůdu... celý příspěvek > |  | Převislé muškáty - co je trápí?, 10.7.2023 třásněnky, ochrana postřikem insekticidem, např. Spintor, Mospilan nebo jak doporučila paní v obchodu, Fast. Napadení muškátů je ale velké a chvíli to potrvá, než zregenerují. Walter |  | Rajčata 2023, 8.7.2023 tak přirozeně u žádného z těch různých přípravků k hnojení na list při odstraňování problému se suchou hnilobou rajčat a paprik nejde jen o jeden postřik. Vždyť jde o velmi malé množství přípravků, aby nedošlo k popálení rostlin. Chtěl jsem jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|