|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 Pane Petře, promiňte mi, ale považoval jsem Vás za rozumnějšího, o co Vám jde? Walter |  | Jde něco zasít ještě?, 19.7.2023 dnes jsem vysel na záhon po sklizených raných bramborách první část karotky, červené řepy, keříčkových fazolí a naširoko na celou plochu záhonů kopr. Přinejmenším mrkev, kopr a červená řepa stihnou ještě do podzimu narůst na slušnou velikost. Walter |  |
|  | Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 ostrým hochům se nesmí dávat prostor, v tom to je. Pak bude klid. |  | Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 lidi, prosím vás, vzpamatujte se a nechte toho hejtaře být, neodpovídejte mu, nechte jeho urážky bez povšimnutí. Mě samotnému se jeho urážky taky nelíbí, ale on vás chce poštvat proti sobě a vy mu na to sedáte jak vosa na med. Tahle diskuze gradující... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru +++, 16.7.2023 tak proč se sem pořád vracíte? |  | Počasí, 16.7.2023 jinak je samozřejmě milé, že můžeme komentovat počasí, to by nám u předchozího majitele neprošlo. |  | Počasí, 16.7.2023 taky přeju pěknou neděli, znepokojení je na místě, ale my už to nějak doklepeme, ti, co přijdou po nás, to budou mít strastiplnější. Walter |  | Změny ve fóru +++, 16.7.2023 ale teď k věci: Pan bohous se svým příspěvkem s fotkou zřejmě neví, proč se mu jeho příspěvek nezobrazil mezi novými příspěvky. Zkusil byste mu, pane Vladimíre, poradit, jak má postupovat dál? Walter |  | Změny ve fóru +++, 16.7.2023 tak provokatérů celkem je tu opravdu dost, bez ohledu na to, odkud jsou. Prostě nejsou přihlášení, nemají dohledatelnou minulost svých příspěvků a tak se cítí jako mocipáni, kteří mohou určovat pravidla diskuze, užívají arogantní, někdy až vulgární... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru +++, 16.7.2023 rád bych reagoval, pane Vladimíre, na váš příspěvek z 15.7. v 15:52. Ano, vám, který už víte, jak to tu chodí s vkládáním příspěvků s fotografiemi, to všechno připadne vcelku v pořádku. Protože už o situaci víte a dokážete na ní reagovat. A co když... celý příspěvek > |  |
|  | Změny ve fóru +++, 16.7.2023 velmi pěkně popsané, za to Vám děkuji, pane doktore Vysloužile. Jen dodám, že i já jsem byl, ani nevím proč, v jednu dobu 2 roky zabanovaný a také jsem četl u jakéhokoli mého příspěvku červený nápis, že příspěvek není v souladu s pravidly diskuze a... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru +++, 16.7.2023 ten, kdo pozorně sleduje diskuze, si nemůže nevšimnout, že to rýpání je oboustranné, takže vaše očekávání by měli vyslyšet i někteří zdejší diskutéři. Pak by snad mohl zavládnout mír. Walter |  | Změny ve fóru +++, 15.7.2023 jinak jsem chtěl jen ostatní diskutéry informovat jak se vyvíjí situace ohledně vkládání příspěvků s fotografiemi mezi nové příspěvky, když jsem byl před pár týdny redakcí požádán o popsání toho problému. Walter |  | Změny ve fóru +++, 15.7.2023 napsala jste to přesně, paní Lído, přispívám také na obě fóra a vidím to stejně, jako vy. Walter |  | Změny ve fóru +++, 15.7.2023 Tohle není to jediné, co nechápete, pane Geronimo. |  |
 |
|
|
|