Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Změny ve fóru ++++, 19.7.2023
Pane Petře, promiňte mi, ale považoval jsem Vás za rozumnějšího, o co Vám jde? Walter
Jde něco zasít ještě?, 19.7.2023
dnes jsem vysel na záhon po sklizených raných bramborách první část karotky, červené řepy, keříčkových fazolí a naširoko na celou plochu záhonů kopr. Přinejmenším mrkev, kopr a červená řepa stihnou ještě do podzimu narůst na slušnou velikost. Walter
ostrým hochům se nesmí dávat prostor, v tom to je. Pak bude klid.
lidi, prosím vás, vzpamatujte se a nechte toho hejtaře být, neodpovídejte mu, nechte jeho urážky bez povšimnutí. Mě samotnému se jeho urážky taky nelíbí, ale on vás chce poštvat proti sobě a vy mu na to sedáte jak vosa na med. Tahle diskuze gradující... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 16.7.2023
tak proč se sem pořád vracíte?
Počasí, 16.7.2023
jinak je samozřejmě milé, že můžeme komentovat počasí, to by nám u předchozího majitele neprošlo. 
Počasí, 16.7.2023
taky přeju pěknou neděli, znepokojení je na místě, ale my už to nějak doklepeme, ti, co přijdou po nás, to budou mít strastiplnější. Walter
ale teď k věci: Pan bohous se svým příspěvkem s fotkou zřejmě neví, proč se mu jeho příspěvek nezobrazil mezi novými příspěvky. Zkusil byste mu, pane Vladimíre, poradit, jak má postupovat dál? Walter
tak provokatérů celkem je tu opravdu dost, bez ohledu na to, odkud jsou. Prostě nejsou přihlášení, nemají dohledatelnou minulost svých příspěvků a tak se cítí jako mocipáni, kteří mohou určovat pravidla diskuze, užívají arogantní, někdy až vulgární... celý příspěvek >
rád bych reagoval, pane Vladimíre, na váš příspěvek z 15.7. v 15:52. Ano, vám, který už víte, jak to tu chodí s vkládáním příspěvků s fotografiemi, to všechno připadne vcelku v pořádku. Protože už o situaci víte a dokážete na ní reagovat. A co když... celý příspěvek >
velmi pěkně popsané, za to Vám děkuji, pane doktore Vysloužile. Jen dodám, že i já jsem byl, ani nevím proč, v jednu dobu 2 roky zabanovaný a také jsem četl u jakéhokoli mého příspěvku červený nápis, že příspěvek není v souladu s pravidly diskuze a... celý příspěvek >
ten, kdo pozorně sleduje diskuze, si nemůže nevšimnout, že to rýpání je oboustranné, takže vaše očekávání by měli vyslyšet i někteří zdejší diskutéři. Pak by snad mohl zavládnout mír. Walter
Změny ve fóru +++, 15.7.2023
jinak jsem chtěl jen ostatní diskutéry informovat jak se vyvíjí situace ohledně vkládání příspěvků s fotografiemi mezi nové příspěvky, když jsem byl před pár týdny redakcí požádán o popsání toho problému. Walter
napsala jste to přesně, paní Lído, přispívám také na obě fóra a vidím to stejně, jako vy. Walter
Tohle není to jediné, co nechápete, pane Geronimo.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika