Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Počasí, 25.7.2023
tak to vám opravdu nezávidím. Ovšem na druhé straně tyhle dárečky jsme měli u nás už koncem června a už tehdy to tak čtvrtinu jablek na štíhlých vřetenech vzalo. Od té doby pořádně nezapršelo. Za 30 dnů celkem 20,2 mm srážek. Walter
Počasí, 25.7.2023
pane Milane, nechci vám kazit radost z úrody, ale myslím si, že ty červené šťavnaté broskve na zahrádce, co jste sem dal fotku 16.7., nejsou Redhaveny, ale nějaká ranější odrůda. Redhaveny ani teď 25.7. ještě nejsou zdaleka vybarvené, dozrávají až na... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023
je to jednoduché. Když začne v diskuzi agrese, je třeba začít diskuzi moderovat. Dělá snad paní Jílková v televizi cenzuru?  Walter
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023
máte pravdu, pane Petře, nechal jsem se unést a vtáhnout do té nechutné diskuze, ve které na trollení provokatéra naskočil pan Gross a začal kolem sebe urážet spoustu dalších lidí, včetně mě. V tom okamžiku mi to pojmenování pana Grosse trollem jako... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 24.7.2023
to je zase příspěvek! Jen snaha o nasazení psí hlavy. Problém s alkoholem jsem měl i já, otevřeně se přiznávám, vy ještě ne? Tak to se taky dočkáte.Jednou mě zastavila hlídka policie a měřili mi alkohol v dechu, pak sepisovali protokol a hovořili... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 23.7.2023
kromě toho, že se již zobrazují příspěvky s fotodokumentací ihned mezi Novými příspěvky, noví provozovatelé zajistili, že vložené fotky je možné kliknutím na fotku zvětšit, což je velmi příjemná novinka. Snad už tedy budou například detaily srůstů... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 23.7.2023
tak děkuji, ale měl jsem za to, že likvidují i nakladená vajíčka. Walter
naprostý souhlas. Ale vždycky se najde nějaká horká hlava, které to nevydrží, a chce si to s tím druhým bezejmenným vyřídit, když má pocit, že jí bezejmenný šlápl na kuří oko. Pak začne kopat okolo sebe a nakonec se vyřídí sama. Pro příklad bych... celý příspěvek >
podle mého má smysl, když se přispěvatel nějak identifikuje. Buď je přihlášený, nebo není přihlášený a píše aspoň ze stejné adresy. Nebo se alespoň podepíše. Vy, když píšete někomu přání, třeba svým blízkým, se ani nepodepíšete? Tak to je smutné, já... celý příspěvek >
224.47: Vy si prostě nedáte pokoj! Nevšiml jsem si, že by tu něco napsal IH. To jen vy a vám podobní tady plivete svoje jedovaté sliny, že to trollení muselo být od něj, ale přitom jste tu stejně tak mohl trollit právě vy. Navíc nejste ani schopen vy... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 23.7.2023
asi Calypsem nebo Mospilanem. Walter
Broskve 2023, 23.7.2023 Obsahuje fotku
tohle byl letošní první košík Springcrestů. Foto z 12.7. Walter
Velkopavlovická = dokonalost meruňkové chuti, 22.7.2023
preventivní postřik fungicidem.
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023
zkusím to ještě jednou, prosím vás všechny, zakopejte už tu válečnou sekyru do země. Tahle diskuze nepřinese nikomu klid v duši. Věnujme se raději tématům, pro která byl tento web založený. Walter
Broskve 2023, 22.7.2023 Obsahuje fotku
Springcrest letos opět chuťová jednička.. Walter
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika