Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Napadená Jabloň- spálené plody, 27.8.2023
je to tak. Zákrskové stromky mají poměrně malý kořenový systém a snadno zde může dojít k nedostatku vláhy. Jako první v takovém případě nechá stromek zaschnout plody, ty v podstatě pro jeho přežití nejsou důležité. 
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 25.8.2023 Obsahuje fotku
co se týče švestek, tak já mám jen jeden takový, řekněme multistromek. Na podnož semenáč naroubovaná v 2013 Černošická švestka, do ní na terminál v 2018 Stanley, na 2 postranních větvích vlevo pak v 2022 Hanita. Zkusil jsem i Jofelu, ale roub se... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 25.8.2023
díky za Vaší reakci, pane 234.28, jsem rád, že mezi námi nedošlo k nedorozumění. Na druhé straně, pokud se pamatuji, tak žádost pana Mičurina o předvedení stromků pana PzP nebyla zrovna v pohodě a klídku. A ani já zde příliš nepředvádím své stromky,... celý příspěvek >
no já nevím, jestli to jde nebo nejde. To se musí rozhodnout pan Petr, jestli sem vloží fotky svých stromů. Nevykládejte si můj příspěvek nijak špatně, já jen píšu, že pro mě to dělat nemusí. Ona ta vaše žádost vyzněla, jako by to chtěli všichni.... celý příspěvek >
kdo je to my? Mně například úplně stačí, když pan Petr nafotí svoje výpěstky. Stromy kvůli tomu fotit nemusí. A určitě nebudu sám, kdo má podobný názor. Walter
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 24.8.2023
to je věc názoru a chuti každého z nás. Já třeba vámi zmiňované nemám a když Hanitu srovnám aspoň se Stanley, tak je Hanita jednoznačně chutnější. Ale rád vám věřím, že vámi zmiňované se vám zdají chutnější, když máte možnost je porovnat. Walter
Plumérie - co to je za škůdce?, 24.8.2023
dobrý den, víte, ono také záleží, jak ten svůj dotaz napíšete. Jak vám může někdo poradit, když se doví jen to, že máte na listech bílé tečky. Jak z takového popisu, když není ani fotodokumentace, má někdo určit, co vašim květinám je? Bílé tečky... celý příspěvek >
Trsy plesnivých a hnijících plodů, 23.8.2023
ještě bych si dovolil dodat, že moniliová hniloba se rozšíří po plodech v důsledku poškození slupky švestek obalečem švestkovým, tj. jak píšete o červivých plodech, a pokud už se vyskytuje na jednotlivých plodech, pak dokáže napadnout postupně i... celý příspěvek >
Nové odrody marhúľ🍑, 20.8.2023
možná je dobře, že to administrátor nevylepšil, to by se pak, pane Fialo, s vašimi přeposílanými fotkami roztrhl pytel. Jinak hezké fotky vybarvených plodů, které si ovšem asi nekoupím, kdybych chtěl a asi ani tu konkrétní odrůdu, viďte? Walter
Plumerie nemoc listů, 19.8.2023
pravděpodobně třásněnky, umístěte rostlinu mimo dosah ostatních rostlin. Ochrana postřik insekticidem, např. Mospilan nebo Biool. Walter
Určenie odrody, 18.8.2023
pane Fialo a proč už Viktorii nepěstujete? Taková chutná slíva. Walter
Pavučinky na kávovníku, 18.8.2023
Dobrý den, bohužel, fotka pěkná, ale nic z toho, s čím máte problém, tam není vidět. Nepoznáme tak, jestli je pavučinka od pavouka nebo od svilušky, jestli listy neožírá housenka nebo to zkusil jen kocour.
Fíkovník - nedozrávají plody, 17.8.2023 Obsahuje fotku
zdá se, že úroda breby (fíků vyrůstajících na jaře na loňském dřevě) bude zajímavá. Zatím jsem utrhl jen 5 kusů, ale teď se jich začíná zvětšovat a dozrávat více najednou. Na snímku dozrávající plody breby a nahoře 2 plody na letošním dřevě, ty... celý příspěvek >
Suchý morušovník, 15.8.2023
vzhledem k tomu, že všechny listy jsou suché, řekl bych, že ten stromek už nelze zachránit. Walter
Hnědnutí jehličí borovice, 15.8.2023
koncem léta a na podzim napadá borovici sypavka borovice, jestli je ale i váš stromek napadený, to se z fotky nepozná. Zkuste si najít, co o sypavce píšou na rostlinolékařském portálu na eagri.cz a porovnejte s vaší borovicí. Walter
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika