Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špičaté zelí, 31.8.2023 Obsahuje fotku
včera jsem prohlížel špičaté zelí pod záclonou, přirozeně je poměrně složitá věc to odkrývání a tak to nedělám každý den. Nějaké housenky můry zelné tam přeci jen dělaly žír, pochytal jsem jich 12 kusů, ale asi ne všechny. Molice vlaštovičníková tam... celý příspěvek >
Papriky 2023, 31.8.2023 Obsahuje fotku
Konečně nějaké slušné papriky bez napadení suchou hnilobou. Walter
Papriky 2023, 31.8.2023
tento příspěvek nějak unikl pozornosti, tak odpovídám až nyní. Papriky vám ožíraly housenky, tvrdé zelené kuličky jsou jejich zaschlý trus. Je třeba prohlédnout papriky zejména večer a v noci, kdy jsou housenky nejvíc aktivní. Pomůže pořádně zatřást... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 29.8.2023 Obsahuje fotku
zdravím pana Milana, některé letos pěstované CC F2 ve skleníku mi dorostly výšky až přes 2 metry. A samozřejmě i tam také praskají. Jedna rostlina má ale suchou hnilobou napadené všechny plody. A tahle suchá hniloba rozhodně není suchá.. Walter
Uvadá sekvoj, 29.8.2023
tipoval bych to na plíseň šedou. Walter
Prosba o určení, 29.8.2023
prosím, berte to jako vtip od zkušeného sadaře. Stromek vypěstovaný z pecky, tedy semenáč, nemá vlastnosti konkrétní odrůdy. Konkrétní odrůdy s jednotlivými názvy vznikají na základě šlechtění, křížení mezi jednotlivými odrůdami. Ovšem v minulosti... celý příspěvek >
Mléko namísto zkysnutí zhořklo - co se stalo?, 28.8.2023
no ale pak to mléko hned dali na kamna a převařili a už to mělo úplně jinou chuť. A ten škraloup, ten jsem nesnášel, ale jiní ho milovali.
Poškození kanadské boruvky, 28.8.2023
tak to, jak je borůvka zasazená, budí pozornost, to bezesporu. Nemyslím si, že tento způsob úpravy půdy okolo borůvky je pro ní ten nejideálnější.Tím spíše, že domovskou oblastí borůvky jsou vlhké lesy, louky a rašeliniště Severní Ameriky. Walter
Očkování / roubování broskvoní, 28.8.2023 Obsahuje fotku
v praxi jsem tento způsob rozmnožování broskvoní neviděl. Zapátral jsem v literatuře a v brožuře Pěstujeme broskvoně od Ing. Bažanta a kol. je tento, na můj vkus poměrně složitý způsob rozmnožování, popsaný, viz foto. Mám za to, že rozmnožování... celý příspěvek >
Poškození kanadské boruvky, 27.8.2023
promiňte pane 4.25, přiznám se, že to vypočítat neumím. Mohl byste to tedy, prosím, vypočítat vy a předvést, proč pan SPCH nemá pravdu? Pro vás to problém nebude, viďte?
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 27.8.2023 Obsahuje fotku
na 3 různých místech jen velmi rané odrůdy Monika 10 kg koupené sadby a Impala 10 kg vlastní sadby. Všechno sázené a vykopávaníé ručné. Bez postřiků proti PB a mandelince. Sklizeno všechno do poloviny července (používám záhony následné ještě pro... celý příspěvek >
Venkovní fíkovník, 27.8.2023 Obsahuje fotku
Fíkovník mám venku čtvrtým rokem a sklizeň breby dala letos asi 60-70 velkých sladkých plodů, které postupně dozrály v průběhu posledních 2 týdnů. Minulý rok to bylo jen 20 plodů, předtím 4. Největší plod vážil 79 gramů. Walter
Rajčata 2023, 27.8.2023 Obsahuje fotku
letos mám z velkoplodých bifteků jen osvědčený nehybridní Brutus. Walter
Gladioly, 27.8.2023 Obsahuje fotku
Gladiolám letošní léto náramně vyhovovalo a odměnily se nádhernými květy. Walter
Napadená Jabloň- spálené plody, 27.8.2023 Obsahuje fotku
sluneční úžeh mě letos potrápil více, než kdy jindy právě proto, že provádím letní řez a tím jsem některé plody odhalil přímému slunci. Bohužel takto znehodnocené plody časem zahnívají a nelze je proto uskladnit. Přitom se většinou jedná o ty... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika