Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fíky, 20.9.2023 Obsahuje fotku
nyní postupně dozrávají fíky 2. generace na fíkovníku pěstovaném v květináči. Walter
Přemnožené vosy, 19.9.2023
oprava,54.78.
Přemnožené vosy, 19.9.2023
doufám, že si pán 74.58 rád po třinácti letech přečte vaši radu.
Fíky, 19.9.2023
je to tak, minulý rok mě shodou okolností potřísnilo mléko v ohybu předloktí a nepříjemně to pálilo. Zároveň to ale nešlo ničím smýt. Poučení pro příště. I z toho důvodu bych nedoporučoval předčasné olámání nedozrálých plodů, když po každém takto... celý příspěvek >
Fíky, 19.9.2023 Obsahuje fotku
mám jich také plný keř a na podzim postupně opadají samy. Lepší je nechat opadat samovolně po ukončení vegetačního růstu. Rostou na letošním dřevě a pokud letošní dřevo bez úhony přežije zimu, nasadí na něm na jaře breba. Ta pak v srpnu dokáže uzrát.... celý příspěvek >
Padající listy z citrusu, 19.9.2023
já také nic na té rozmazané fotce nevidím. 
Dodatek k padající listy citrusu, 19.9.2023
jedna pavučinka a dvě kukly určitě nebudou důvodem k padání listů. Když nemáme fotky, abychom mohli zjistit škůdce nebo chorobu, těžko radit, co vašemu citroníku je. V této fázi bych vám poradil jen odstranit pavučinku a kukly, což jste jistě... celý příspěvek >
Jabloň Lucy, 18.9.2023
Uznávám, že Vaše podmínky zahrádkaření se s mými nemohou rovnat, ale šlo mi o to ukázat alespoň nějaký stromek z mého minisadu, který by ukázal, že pan Mičurin s panem Korzárem nejsou jediní, kteří mají udržovanou výsadbu. Walter
Jabloň Lucy, 18.9.2023 Obsahuje fotku
Jabloň Lucy na štíhlém vřeteni M9 3. rok po výsadbě. Walter
Padající listy z citrusu, 17.9.2023
Dobrý den, mohla byste, prosím, udělat fotku lépe? Bohužel máte zaostřeno na podložku pod listem, list samotný je rozmazaný. Také by to chtělo nafotit i rub listu s tím černým čárkováním a případně i foto celé rostliny. Děkuji.
Luiza, Venice, Isadora 🍎, 12.9.2023
Pane Korzáre, promiňte mi mou troufalost ale kde jste vyčetl, že to jsou novinky odolné chorobám? Na Vašich přeposílaných a přeložených textech nic takového není napsané a na stránkách Gruppo Rivoira také nic. Tak proti čemu jsou odolné? Tak jasně,... celý příspěvek >
Gala, 12.9.2023 Obsahuje fotku
Gala Schnitzer naroubovaná před 5 lety na J-TE-E, zatím není ještě na trvalém místě, ale už má nádherná jablka. Co na tom, že jich je na stromku jen šest. Nepěstuji jablka pro kvantitu, ale pro potěšení z růstu stromků a chutných plodů. Jsem rád, že... celý příspěvek >
SweeTango, 12.9.2023
Zkusil jsem před týdnem některé pěkné, velké a zatím hmyzem nepoškozené plody, po vzoru těch, kteří už s tím mají kladnou zkušenost, zabalit do mikrotenových sáčků, kterých mám doma dost od pečiva a uvidím, jak se tahle ochrana osvědčí. Walter
Rajčata 2023, 12.9.2023 Obsahuje fotku
Tak nakonec ta letošní úroda není špatná, právě jsem obdržel od mé paní informaci, že těch rajčat je letos zase nějak moooc. Radost mám z nehybridního bifteku Brutus, sice v skleníku trpí černí rajčatovou, ale ta letos zatím nepůsobí škody. Na snímku... celý příspěvek >
Síření sklepa s brambory, 11.9.2023
myslím si, že tím veškerou zeleninu a ovoce znehodnotíte, bude smrdět po síře. Přijmou ten intenzivní smrad. Zkuste si napřed někde v uzavřeném prostoru na zkoušku zapálit sirný knot a uvidíte a ucítíte sám. Podle mě to vysíření sklepa není dobrý... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika