|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fíky, 20.9.2023  nyní postupně dozrávají fíky 2. generace na fíkovníku pěstovaném v květináči. Walter |  | Přemnožené vosy, 19.9.2023 oprava,54.78. |  |
|  | Přemnožené vosy, 19.9.2023 doufám, že si pán 74.58 rád po třinácti letech přečte vaši radu. |  | Fíky, 19.9.2023 je to tak, minulý rok mě shodou okolností potřísnilo mléko v ohybu předloktí a nepříjemně to pálilo. Zároveň to ale nešlo ničím smýt. Poučení pro příště. I z toho důvodu bych nedoporučoval předčasné olámání nedozrálých plodů, když po každém takto... celý příspěvek > |  | Fíky, 19.9.2023  mám jich také plný keř a na podzim postupně opadají samy. Lepší je nechat opadat samovolně po ukončení vegetačního růstu. Rostou na letošním dřevě a pokud letošní dřevo bez úhony přežije zimu, nasadí na něm na jaře breba. Ta pak v srpnu dokáže uzrát.... celý příspěvek > |  | Padající listy z citrusu, 19.9.2023 já také nic na té rozmazané fotce nevidím. |  | Dodatek k padající listy citrusu, 19.9.2023 jedna pavučinka a dvě kukly určitě nebudou důvodem k padání listů. Když nemáme fotky, abychom mohli zjistit škůdce nebo chorobu, těžko radit, co vašemu citroníku je. V této fázi bych vám poradil jen odstranit pavučinku a kukly, což jste jistě... celý příspěvek > |  | Jabloň Lucy, 18.9.2023 Uznávám, že Vaše podmínky zahrádkaření se s mými nemohou rovnat, ale šlo mi o to ukázat alespoň nějaký stromek z mého minisadu, který by ukázal, že pan Mičurin s panem Korzárem nejsou jediní, kteří mají udržovanou výsadbu. Walter |  | Jabloň Lucy, 18.9.2023  Jabloň Lucy na štíhlém vřeteni M9 3. rok po výsadbě. Walter |  | Padající listy z citrusu, 17.9.2023 Dobrý den, mohla byste, prosím, udělat fotku lépe? Bohužel máte zaostřeno na podložku pod listem, list samotný je rozmazaný. Také by to chtělo nafotit i rub listu s tím černým čárkováním a případně i foto celé rostliny. Děkuji. |  |
|  | Luiza, Venice, Isadora 🍎, 12.9.2023 Pane Korzáre, promiňte mi mou troufalost ale kde jste vyčetl, že to jsou novinky odolné chorobám? Na Vašich přeposílaných a přeložených textech nic takového není napsané a na stránkách Gruppo Rivoira také nic. Tak proti čemu jsou odolné? Tak jasně,... celý příspěvek > |  | Gala, 12.9.2023  Gala Schnitzer naroubovaná před 5 lety na J-TE-E, zatím není ještě na trvalém místě, ale už má nádherná jablka. Co na tom, že jich je na stromku jen šest. Nepěstuji jablka pro kvantitu, ale pro potěšení z růstu stromků a chutných plodů. Jsem rád, že... celý příspěvek > |  | SweeTango, 12.9.2023 Zkusil jsem před týdnem některé pěkné, velké a zatím hmyzem nepoškozené plody, po vzoru těch, kteří už s tím mají kladnou zkušenost, zabalit do mikrotenových sáčků, kterých mám doma dost od pečiva a uvidím, jak se tahle ochrana osvědčí. Walter |  | Rajčata 2023, 12.9.2023  Tak nakonec ta letošní úroda není špatná, právě jsem obdržel od mé paní informaci, že těch rajčat je letos zase nějak moooc. Radost mám z nehybridního bifteku Brutus, sice v skleníku trpí černí rajčatovou, ale ta letos zatím nepůsobí škody. Na snímku... celý příspěvek > |  | Síření sklepa s brambory, 11.9.2023 myslím si, že tím veškerou zeleninu a ovoce znehodnotíte, bude smrdět po síře. Přijmou ten intenzivní smrad. Zkuste si napřed někde v uzavřeném prostoru na zkoušku zapálit sirný knot a uvidíte a ucítíte sám. Podle mě to vysíření sklepa není dobrý... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|