|
Příspěvky uživatele - 39.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňka Faralia, 1.10.2023 Stříkám proti monilioze 2x.Pekne to má vysvětleno pan Botur-Radkuv sad. |  | Meruňka Faralia, 26.9.2023 Bohužel u Bergeronu nemohu souhlasit s tím že vždy nějaké plody má.Jsme na jižní Moravě, ale mrazová kotlina.Bergeron jsme kupovali jako odolnou mrazu.Mame stromek tak 10 let, děláme Schittuv řez kvůli dvojitému kvetení, stříkáme před mrazy do kvetů... celý příspěvek > |  |
|  | Opět zelená nať brambor, 26.9.2023 Dobrý den, potřebovala bych radu.Asi před 14dny mne zhnedla nať brambor.Myslim si, že chytla plíseň.Nektere kopce jsou již úplně zavadle, suché(ty jsou na vykopání). Ale většina kopců má natě hnědé pevné a nať znova roste a je zelená.Neklici ze země,... celý příspěvek > |  | Motor nejde do otáček, 28.9.2022 Jen k té ceně, nový karvec stojí cca 300-400,- Kč. Pokud je člověk zručný, tak si ho vymění sám.
|  | Hrušeň hyne, 23.9.2022  Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradít. Vloni na podzim jsem koupila hrušeň Konferenci. Během roku moc nerostla, listy byly často svěšené, ale když se více zalila, tak se zase listy vzpamatovaly. V srpnu ale listy uačali usychat upně, černat a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|