Příspěvky uživatele - 230.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika Rodrigo, 19.1.2021 Obsahuje fotku
První semena paprik jsem vysadil 11.1.2021. Za 7dní byly rostlinky vyrostené. Používám na předpěstováním semen obyčejný jogurtovač, který má optimální teplotu 28°C. Do kterého se vejdou 4 kelímky od pomazánkového másla. Kdo pěstuje jen několik odrůd,... celý příspěvek >
Hryzec a pořád hryzec, 30.12.2020
Ja jsem pouzival  modry prasek Kumatox     mrkev jsem nakrajel na kolecka a obalil kumatoxem a dal na okraj nory       vasek
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 25.12.2020
Mohu doporucit o blahove renete jsem   teoreticky vedel ale nezajimal jsem se o ni taky proc kdyz  jsou kazdy rok nove odrudy az v loni kdyz mi soused dal ochutnat par jablek velmi krehka   stavnata s vyrovnanou lahodnou... celý příspěvek >
Proti krtkům, 17.12.2020
taky me to zajima jak znicit krtka a hrabose ale zatm je to o nicem pouzivam nehasene vapno do nor taky kusovy karbit a petardy ktere zasuny do nory zapalim petardu priklopim pripravenym poklopem a prislapnu nohou  tlakova vlna  je dost... celý příspěvek >
Zahradnictví Spomyšl, 21.11.2020
Je to velmi jednoduche je to velka firma ma velky vyber cena je taky dost vysoka co nemuzou prodat to zameni za jine treba takove co potrebujete a vysledek se dostavi az zacnou plodit
Paprika Rodrigo, 15.11.2020
chutove jsou vsechy tri stejne dobre.  rubika a paradise    maji pravidelny čtyřhran lahodici oku paradise jak jsem psal je mirne ranna   mate pravdu ve foliovem tunelu by to bylo narocne na cas   zajima me jak... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 12.11.2020
To vam nereknu jestli netkana bude vhodna   foliovy tunel je vyzkouseny pestuji  odrudy silnostene hranate ktere se daji bezne koupit v odchode   odruda Saskia   Rubika a Paradise posledni je mirne rana   vasek... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 7.11.2020
To nevim ja jsem semena koupil pred tremi roky na bazosu vasek5
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika