|
Ozimá cibule, 24.9.2023  Začátkem týdne jsem vysadil sazenice cibule, přibližně 210 ks. Zdá se že se uchytily a začaly růst.
Vladimír |
 |
Rajčata 2023, 23.9.2023 Asi to plíseň bramborová nebude.
Vladimír |
 |
|
 |
Rajčata 2023, 22.9.2023 Tak to pro Vás nebude asi správná volba. Ta partenokerpie se u těchto rajčat projeví jen tehdy, když je v době kvetení v noci nebo ve dne příliš chladno. Jinak v průběhu sezóny mají tato rajčata plno semen. Doporučil bych Vám pěstovat velká... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 13.4.2023 Plán jsem měldobrý, ale půl hodiny před odjezdem už nebylo k dispozici auto (syn musel jet do Rosic ke tchýni (98 let), která se nám dva dny neozvala. Našel ji se zlomeným krčkem a zařídil odvoz do nemocnice. Já jsem zatím dal dvanáct těch... celý příspěvek > |
 |
Meruňky 2023, 12.4.2023 Já se jen ptám, protože v Chropyni jsem měl v minulém století nějaké vzdálenější příbuzné. Možná tam ještě nějací potomci jsou. Jinak já jsem z Brna.
Vladimír |
 |
Rajčata 2023, 12.4.2023 Sarayev Shtambovyi a Vspyschka jsou dvě determinantní rajčata, která nasazují plody už za sedmým listem. Jsou to opravdu trpaslíci, ale s tou úrodou je to pochopitelně horší. Mně se asi nejvíc líbí EM Champion a také chuťově výborná Lyana... celý příspěvek > |
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 12.4.2023 Jen jedna připomínka: Rajčata nejsou rostliny dlouhého dne.
Vladimír |
 |