Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Japonská vrba... jak na houbovou chorobu?, 11.10.2022
V kamnech, kotli, ohništi...
Koulelo se koulelo, 10.10.2022
Víte, já jsem asi měl být děvče, které pro pírko... dál to znáte. Jen ten plot je pro mě jasná hranice, za kterou nejdu. Panu PP gratuluju k funkčnímu sklepu-min. v tomto je o několik koňských délek přede mnou, ten mu upřímně závidím. Během mé... celý příspěvek >
Koulelo se koulelo, 9.10.2022
na kraji silnice kousek od Brna červené jablíčko. Tož jsem bezpečně odstavil auto a jal se zjistit, zda by se dalo sebrat. Jak to bývá i u hříbků, mělo vícero sourozenců. Co Vám budu povídat, v mělkém, travou zarostlém příkopu a na kraji pole se... celý příspěvek >
Dřevník s pergolou ala treláž, 9.10.2022
-sem Vám nechtěl v neděli přikreslit na Váš mladý obličej vrásku, ale moc se mi líbí, jakým směrem se ubírají Vaše myšlénky. A z té střechy by se dalo do nádrže v lítě skákat, klouzat nebo sjíždět tobogánem, v zimě nejen na lopatě, krajem by se nesly... celý příspěvek >
Dřevník s pergolou ala treláž, 9.10.2022
, a to si klidně iks krát vynásobte! Za Vaším PS jsem četl: 2-3 svědky-no, dnes bych se už tomu nedivil. Moje PS: hrkne-li tam u Vás zcela vyjímečně více mokrého sněhu, je spád takový, aby tento sjel dříve než skončí v kotlíku? SPCH
Pyramida na jahody, 8.10.2022
? 12.4.2022?
Paprika Rodrigo, 8.10.2022
: Kdo chce zapalovat, sám musí hořet, SPCH.
Narouboval by mi někdo jabloň, prosím?, 7.10.2022
Píše:...samozřejmě zaplatím... SPCH
Fuji, 5.10.2022
Fučí ze strnišť, nastupuje tereziánské léto. S tím zesnutím mně natanulo na mysl když vidím na parte napsáno, že zemřel syn, otec, děděček, pradědeček, bratr, strýc, švagr, zeť, synovec, bratranec, vnuk, druh, přítel a kamarád, tak okamžitě vím, že... celý příspěvek >
Odkopek růže - proč vadne?, 4.10.2022
Lucie, než přelití či zakrácení výhonů pomůže odstranění listové plochy a včasné zasazení na cílové místo. Hlínou snad máte na mysli přiměřeně navlhčenou zeminu? SPCH
Jahody v netkané textilii?, 4.10.2022
Váš nápad a následná realizace se může potkat s úspěchem za předpokladu, že máte možnost mj. své jahodiště průběžně zásobovat potřebnou vodou-důležité je to především v teplejších a sušších oblastech, SPCH.
Podzemní skleník (3 m hluboký) - světlo a teplota?, 1.10.2022
Podlaha-dno bazánu asi byla betonová? Pěstované rostliny byly v nádobách?...SPCH
Banánové zimní, 29.9.2022
-Pane M.,nádherná podívaná-ostatně jako vždy od Vás. K té chuti-ta se dostaví, jen se musíme obrnit trpělivostí, jakmile se tato jablíčka na skladu rozvoní na metr, dva, tak je jejich čas, SPCH.
Žloutnutí listů na jedné kosterní větvi, 26.9.2022
Okamžité, bezodkladné odstranění churavé větve je v zájmu zlepšení zdr.stavu stromu žádoucí. Při okladu do jara hrozí průnik infekce do dosud méně postižených částí-už teď se to jistě děje, jen časem těch chorobných výpotků přibývá, může jít i o... celý příspěvek >
Velmi pozdní bělomasá broskvoň K2, 24.9.2022
PP: při plném vědomí-tzn.žádný omyl na mé straně-ostatně, taky jste si přisadil, ale asi to nepokládáte za tak velký přestupek, jako když jde o mě-no, co už... SPCH
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika