|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Finální plán výsadby stromků u RD, 14.11.2022 189.109: V rychlosti-mezi výsadbou dalších stromů a jejich pěstováním-jsem přečetl první dvě slova Vašeho příspěvku-za ně Vám srdečně děkuju! Vracím se do sadu, myslíte, že byste mohl něco smysluplného poradit zadavateli? Něco s valným významem?... celý příspěvek > |  | Finální plán výsadby stromků u RD, 14.11.2022 PP-zřejmě ironie...Nikdy jsem nekouřil. Sesazení dvou stromků s prakticky poloviční korunou, prezentovaných zadavatelem na fotce mě v mém názoru utvrzuje a Vaše reakce z Vás dělá s prominutím zbabělce, malého posměváčka, který snad nad míru požil.... celý příspěvek > |  |
|  | Finální plán výsadby stromků u RD, 13.11.2022 Zahradar: rubín se stříhat naučíte, není to žádná složitá věda. Ty menší švestky s neúplnou korunou-co takhle jednu k druhé přisadit-vytvoříte tak jeden strom se dvěmi kmeny a společnou korunou, zároveň uvolníte prostor pro cokoliv dalšího. SPCH |  | Poškozený kmínek u jabloně, 11.11.2022 229.10: jakobyste psal z pozice prodejce konkrétně řešeného, nebohého stromku. Dám příměr, byť nadsazený, ale právě proto: Dovezli mi proti plné úhradě nový automobil, v salonu byl pěkný, avšak po rozbalení vidím, že z přední kapoty navíc trčí... celý příspěvek > |  | Poškozený kmínek u jabloně, 11.11.2022 -mluvíte, tedy píšete mi z duše! Bohužel se většinou děvčata-ne, že by nesouhlasila s faktem, že je zboží nekvalitní-vzdají práva na reklamaci. Tím však podporují šmejdy...SPCH |  | Poškozený kmínek u jabloně, 10.11.2022 Promiňte, ale tím, že problematické místo pohřbíte pod úroveň okolní půdy, mně připomíná reakci malého dítěte-zavřu oči a to auto, které se na mě řítí neexistuje. Ten stromek jste opravdu koupila? Nedostala jste ho na pokusy? Přišel Vám na dobírku?... celý příspěvek > |  | Přehledné pomologie, 8.11.2022 Vážení účastníci zájezdu, poradíte mi, prosím Vás, kde jsou k nakouknutí přehledné pomologie se zárukou pravosti nejlépe fotografických zobrazení? SPCH |  | Výsadba třešně do jílovité půdy, 5.11.2022 Moniko, vytvořte kopeček z kvalitní zeminy-cca půl až jeden metr nad okolní terén-do jeho středu stromek vysadíte. Opatřete ho vyšším, dobře do podloží zatlučeným, pevným kůlem. Alespoň první zimu dbejte na zvýšenou ochranu kořenů před... celý příspěvek > |  | Závady při výrobě domácích uzenin?, 3.11.2022 5 minut povařit, prudce zchladit ledovou vodou, zcedit, osušit a pak... |  | Čo je to za strom?, 25.10.2022 Jeřáb muk? SPCH |  |
|  | Rez previsle moruse, 21.10.2022 Nechte to na březen 2023. |  | Narouboval by mi někdo jabloň, prosím?, 21.10.2022 Na jabloň? |  | Thuja smaragd-rezaveni a blednuti vetvicek, 21.10.2022 Jestli jsem se dobře díval, tak ten listnáč na jedné fotce je šeřík? I na jeho listech bývá vidět houbové postižení, které může a nemusí souviset s Vaším živým plotem. V praxi se mi osvědčilo, že když se -i v tomto termínu-s thůjemi důkladně třese a... celý příspěvek > |  | Štiepenie, 18.10.2022 Pokuste se původní strom s ulomenou-zatrženou? kosterní větví udržet co nejdéle v co nejlepším stavu-řezem, střihem, ošetřením ran, hygienou kůry a hnojením, ůklidem spadaného listí, kypřením půdy pod korunou stromu, nabílením kmene v předjaří,... celý příspěvek > |  | Co je to?, 15.10.2022 Ořešák černý? SPCH |  |
 |
|
|
|