|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat v pařeništi, 24.4.2023 to jsou fota! A k č.3- mimo jiné popenec, pampeliška a za nimi pirueta meruňkové Dámy. S potěšeným okem a poskočeným srdcem Vám děkuje SPCH. |  | (Báječná) Bláhova oranžová reneta, 20.4.2023 Šak kokon z ryby, né? SPCH |  |
|  | Identifikácia stromu, 20.4.2023 Slivoň myrobalán nigra? SPCH |  | Tresen s podnozi Ptacice/colt, 20.4.2023 Vážená zakladatelko, Vaše třešeň ježka připomíná jen vzdáleně. Zpřístupnil bych prostor okolo stromu, spodní, tenké větve odřízl, probral horní partie-cca ob jeden výhon, celé vějíře, které jsou i díky přílivu šťávy pružnější, než v zimě vyvázal či... celý příspěvek > |  | Aký záhradný traktor?, 19.4.2023 Traktor-píseň Letokruhy-vzpomínka nejen na Mámu...SPCH |  | Klejotok třešně, 18.4.2023 Traduje se, že každá větev má svůj kořen. Vy pěstíte v nádobě. Zaléváte, ale půdu nekypříte? Ta slehává. K vyvalení kleje došlo poblíž delšího, asi neaktivního-zasychajícího čípku. Ten působí fyzikálně jako špunt, tlak mízy si našel místo nejmenšího... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat v pařeništi, 18.4.2023 Kaplička zahradní-přenosný kryt? SPCH |  | Klejotok třešně, 16.4.2023 ...nebo alespoň důkladnější popis? SPCH |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023 S tím časem... zase to, co opakovaně děláme už nerveme na silu, jako cca ve třiceti, díky zkušenosti je kvantum vzniklého díla přibližně stejné, ale kvalita mnohem lepší. Zase bolavé rameno se tehdy ozvalo jen lehkým píchnutím, teď mnohdy nemůžu... celý příspěvek > |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 14.4.2023 Já jsem stihnul těch pár set kusů zemáků pohřbít-protože do hrůbků -před tím vodním přídělem. Teď zas bude zajímavé, jak se budou tvářit Zmrzlíci, mandelinky ani plíseň si zde v minulosti daň nevybíraly, tak snad se mi alespoň cosi... celý příspěvek > |  |
|  | Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023 , i před Vámi smekám imaginární-páč nosím čepici-klobouk, pane Petře z Pardubic! Při pozorování těchto pilných tvorečků přemýšlím, zda by mně i nám všem lidem nebylo nejlépe pod vládou nějaké dnešní Marie Terezie či podobně osvíceného... celý příspěvek > |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.4.2023 Od konce-právě jsem se vrátil z kroměřížského Káčka, které se bude několik měsíců rekonstruovat-snad dojde i na kulturnější WC?, a mj. jsem koupil i několik kedluben-ještě že jsem nahlédl do spodní bedýnky-tam byly mackové! Stromky jsem sobě letos... celý příspěvek > |  | Rozkvétání broskvoní, 14.4.2023 , pane Waltře, to je nádhera-včela na Vaší fotce má všech 5 pé, Vy za 1 s* 2 x podtrženou! S poděkováním za Vaše společné dílo SPCH. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023 28.103, tj. zakladatel vlákna neuvedl, kde svůj skleník provozuje. Že na většině obydleného území Čr, v průměrně velkém, na vhodném místě zahrady umístněném skleníku už s velkou pravděpodobností nedojde ke zničení rostlin mrazem, je jasné většině... celý příspěvek > |  | Meruňky 2023, 13.4.2023 Ok, děkuju za vyjasnění do Zlaté lodi. K meruňkám-snad v důsledku nedávno minulých suchých, horkých lét jsou nejen tyto napadeny kůrovci. I v našem okolí jsou cíleně zakládána tzv.broukoviště-no, co už..., alespoň je i díky tomu možno pozorovat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|