|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Psaní článků pro Zahrada.cz, 25.5.2023 Většinou se nepřihlašuju, většinou se podepíšu, někdy-pokud posílám v krátkém úseku-jako právě dnes ráno více přípisů, nemusím znova sčítat. Mně to až tak nevadí, počítání mi cvičí šedou kůru, to drobné zdržení někdy přispěje k tomu, že si vzpomenu... celý příspěvek > |  | Muchovník, 25.5.2023 Asi jste podcenila přípravu výsadbové jámy-malá, vyplněná jen, nebo převážně substrátem, bez zvykání na okolní půdu, snad efekt vany, kdy ta většinová zemina-okolí nebyla prokypřena, zálivková voda se málo vsakuje do podloží a kořeny much.jsou stále... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 25.5.2023 Já si taky zavrčím, a to proti rypákům! Že se tvoří skupinky z těch, kteří si více konvenují je normální, něco jako Sparta, Slavia, Viktorie Plzeň...Mně se líbí, až přímo hodí do krámu číst o jiných, pro mě- dolana nezažitých podmínkách pěstování ve... celý příspěvek > |  | Růst rybízu, 25.5.2023 Mně se letos podobně krásní stromková BB-Blanka bílá, některé černé prchnou-asi projev virózy-flekaté listy, nejspíš půjdou na oheň, červené jsou na svém průměru, SPCH. |  | Utečenec, 23.5.2023 Zadavatelka se nehlásí, takže nevíme, jak je zběhlá v chovu. Někdo podceňuje krmení, jeho skladbu, množství-mladé kusy ještě dorůstají a přitom už začínají nést-to je energeticky velmi náročné. Se zanášením souvisí nevhodně umístněná snášková... celý příspěvek > |  | Utečenec, 22.5.2023 Vážená -snad začínající-chovatelko, Vaše slipečka se mohla na druhou stranu plotu dostat horem, spodem, nebo dokonce skrz-nevím, jaký je rozměr těch čtvercových mezer. Třeba jí jako vzletové nástupiště posloužila stříška kurníku či ta bílá... celý příspěvek > |  | Vadnutí sazenic rajčat krátce po přesazení, 15.5.2023 To se stalo kamarádovým rajčatům a paprikám, když přesazení podle jeho pokynů provedla jeho milá. Nejdřív nechápal, pak mu to došlo?! Jak rostlinky mírným přítlakem obouruč fixovala do středu nádobky, tak je dole nařízla svými krásnými, dlouhými... celý příspěvek > |  | Neidentifikovatelná choroba jabloně, 14.5.2023 Snad omrznutí, nebo k tomu i málo prodyšná- slehlá půda, větrná poloha? SPCH |  | Rajčata 2023, 14.5.2023 Když už máte takový systém, tak by asi bylo nejjednodušší plochu v roce bez rajčat pokrýt tmavou netkou, SPCH. |  | Nový vzhled stránek, 10.5.2023 nelíbí, vzhled vyšisovaného obalu od oplatek odhozeného v lese v r.1988, který letos ryjem vynesl na světlo divý pras, SPCH. |  |
|  | Jak vám letos kvetou jabloně?, 4.5.2023 ...těžká doba plodí tvrdé muže-ani ty slzy to nepopřou! Několik stromků jsem letos taky narouboval, tři z nich jsem byl nucen po měsíci-asi před třemi týdny přesadit a fungují bez problému-tak snad i to Vaše náročnější dílo dopadne dobře, SPCH. |  | Je možné ještě přesadit jostu?, 4.5.2023 ...pokud operaci provedete rychle-nejlépe v řádu minut a rostlinu na novém místě ochráníte před přímým slunečním svitem+větrem-např.nakrytím bílou netkou, tak by i cosi plodů mohla letos dát, SPCH. |  | Konkurenční koruna třešně, 30.4.2023 Třeba má zadavatel děti, které si rády berou zrající plody, aniž by si pro ně musely doskočit z trampolíny, a tak by bylo fajn, kdyby byly větve i nízko. Snad mě zrak neklame a na mladých větvičkách mu řádily mšice-na-proti nim a jejich ochráncům... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 25.4.2023 Nepojedl, netrusí! Moje malá Modřinka to má zatím cca 50na50, možná i šede na šede-jak říká mladej v seriálu 2 a půl chlapa. S mírnými obavami nad vývojem příštích ranních neteplot, SPCH. |  | Meruňky 2023, 25.4.2023 Má milá Aurora plazí zelené, bohužel jen lístkové jazýčky ve středu kotlíku hostitelského Althánku, který se za veselého bzukotu včele bělá-tázaný SPCH. |  |
 |
|
|
|