Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyžínač Partner Colibri II S - Klíč na seřízení trysek, 16.6.2022
O Skodovce zde ani nepište, prý vlajková lod našeho průmyslu... Ahlavně že jde všechno přes Volkswagen a náš slavný stát z toho má kulové... Koupit si sadu šroubováčků a vyzkoušet, pokud to tam tak jde realizovat.
Nejranější odrůdy meruněk II, 15.6.2022
Tak Pinkcot vykácejte a nebo přeštěpujte na něco jiného. Není nic jednoduššího a když vám to zajde monilii, tak vám zůstane aspon ten Pinkcot...
Rajčata 2022 I, 15.6.2022
Musím se nyní věnovat hodně zahradě, bude potřeba znovu přihnojit sad, protože ty desítky milimetrů deštové vody odplavují živiny. Mám připravený zákvas ze slepičinců, ale roznést ho v konvách ke 150 stromům jení jen tak. Dnes jsem nabalíkovali 21... celý příspěvek >
Vlhkoměr, 15.6.2022
Já mám letos ve skleníku u každé rostliny petku z uřezaným dnem na zalévání, ale ani tak to kondenz při rozdílných teplotách vevnitř a venku úplně neomezilo a vlhkost se vysráží. Tak už nezavírám ani okno a ani dveře na noc. Dnes sice bylo ráno jen... celý příspěvek >
Odstrihnut alebo ponechat, 15.6.2022
Ne už to vidím, máte tam dva dráty, ale budoucí tažně jsou utopené pod nimi...
Dejte vědět, jsetli vám ty hrozny tak mladá réva dokázala utáhnot a zapěstoval jste při tom kvalitní tažně... Vidím, že máte drátěnku a půjdete na dva tažně? U toho spodu by to chtělo ještě jeden drát přidat, pokud to bobře vidím. A kmínek by měl... celý příspěvek >
Čerpadlo Tallas - problem s nasáváním vody, 15.6.2022
Jen 1 metr sací hadice? To musíte to čerpadlo mít položené nahoře na tom sudu a nebo nádobě?
Réva 2022, 15.6.2022
Krystal plně rozkvetl, Festivalnyj začíná a Aivast zatím ještě nic. Bohužel tři keře Festivalnyj napadl halčivec révový. Dva u zrajících jahod kde jsem nechtěl zatím ničím stříkat dost masivně. Na Biance pokud nepříjde přírodní živel se letos určitě... celý příspěvek >
Podrost z kmínků je nutno odstranit ještě když jde vylomit lehce rukou.
Oprava okurek nakladaček, salátovky které se mně vysemenily samovolně rostou mnohem lépe, i když už na listech taky byl vidět počátek problémů.
U plísně je potřeba počítat nejen se šířením sporami vzduchem, ale i se zátěží z předchozích let, kdy může v půdě zůstat až 4 roky. Taky si ji můžete donést se sadbou u brambor. A čím méně bude vhodných systémových přípravdků jako třeba Acrobat, tím... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 14.6.2022
Odkaz byl tuším ve vlákně o bramborech. Ale kdybych nepostříkal cibuli už dřív a okurky před pár dny, bylo by všechno za chvíli na odpis. Už je teda lepší stříkout i brambory a rajčata... Aspon u nás v Chřibech.
Rajčata 2022 I, 14.6.2022
Mám proti plísni postříkaná nejen rajčata, ale i brambory, cibuli a okurky. Všechno klasickými přípravky zakoupenými v obchodě. Na révu nyní zkouším doma vyrobené přípravky z přesličky a šalvěje odděleně, prý se to nemá míchat a experimentuju s... celý příspěvek >
Travin a kompost, 14.6.2022
100 kg z těch dvou řádků, ještě dodám pro upřesnění.
Travin a kompost, 14.6.2022
To já vím, že nepíšete o desíkaci, ale zde ve vlákně někde bylo, že se Roundup v půdě rozkládá a že je neškodný. Tak jsem jen chtěl přidat osobní zkušenost, že ten rozklad může trvat delší dobu... Té rozhrnuté hlíny nebylo tolik, aby sama o sobě ten... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika