Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 18.6.2022
Za mě at si pán pořídí benzinovou jednobubnovku s pojezdem. :-)
Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 18.6.2022
Já ruční kosu nemusím a sekat křovinořezem velké plochy by mě v životě ani nenapadlo, používám ho pouze na dodělávky kam se nedostane dvoububnová za malotraktor a nebo jednobubnová varina. Sekat železem v křovinořezu velkou plochu je sebevražda... celý příspěvek >
Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 17.6.2022
Já musím koupit novou hlavu, mám ještě původní, ale už je hodně vydřená. Také stačí klepnout o zem, ale už to k posledku moc nefungovalo a občas jsem musel odmotávat ručně. Pak se mně při tom rozdělávání vytratila ta pružina... Nyní to mám... celý příspěvek >
Tráva se namotává jak na strunovou hlavu, tak na 4zubec, který mám já, struna má větší záběr tam i zpět.
To je smůla s těmi nožii, to se teda divím, je pravda že na louce kameny nemáme, ale výmladky (durancie, švestky) vezme jak buben tak lišta, záhumenku jsme s ní sekli roky (dvakrát maximálně třikrát za sezonu) a oproti bubnu má motor poloviční... celý příspěvek >
Marhuľa na podpníku broskyňa, 17.6.2022
Nevím jak nyní ale před dvanácti lety školkaři meruně na broskvách dělali. Výhoda je prý v tom, že merunky dozrávají dříve, ale já z těchtostromů nesklidil ani jeden plod, dřív bylo ponich. Neměl jsem je tehdy kupovat. A také jsem neměl kupovat ty se... celý příspěvek >
Benzinovou rotační sekačkou s jedním bubnem se to poséct dá, ale má záběr jen 55 cm a když je tráva opravdu hustá, je potřeba sekat třeba jen po 30 - 40 cm. Nejekonomičtější je lištová žačka se záběrem aspon 120 cm, ale nesmí se to nechat tak moc... celý příspěvek >
Rajčata v Pařeništi, 17.6.2022
U nás včera ta největší smršt šla pod úhlem cca. 50 stupnů, bylo důležitější chránit boky než zastřešovat.
Rajčata v Pařeništi, 17.6.2022
Já mám plody ve skleníku zatím nezralé, ale už se těším až začnu dělat zásoby protlaku a kečupů různé pálivosti. Už nemá doma ani jedinou sklenici. Spotřebuju toho při přípravě nejen langošů a pizze kvanta. Na těch sítích pěstujete tykve a okurky... celý příspěvek >
Natyra, 17.6.2022
Tuším že o MM106 se někde psalo, že je v dlouhodobě přemokřených půdách náchylná na choroby kolem krčku.
Pěstování hlívy, 17.6.2022
Za několik dnů si utrhnu další pěkný trs hlívy ke kulinářským zážitkům. Ochladilo se a je tedy možno počítat s dalším nasazováním plodnic. Velká škoda, že na posezeníčko v den boje o kryptu nebudu moci připravit třeba směs na topinky.
Nejranější odrůdy meruněk II, 17.6.2022
Já stromy nemulčuju vůbec, aby se kočky mohly dostat všude a pochytaly co nejvíc hlodavců. Bohužel zásahové družstvo přišlo o dalšího člena. Od 5.3. 2022 je nezvěstný kocour Můrák a od 11.6. 2022 kocour Mikeš. Další boje o osud zahradního království... celý příspěvek >
Broskve 2022, 16.6.2022
Spintor má vlastně v letáčku použití na jabloně na peckoviny ne...:-(Já s obalečem východním zatím nemám potíže. Tak tedy Sanium ultra proti savým a žravým.
Broskve 2022, 16.6.2022
Zkuste na obaleče východního Spintor je ekologický a na mandelinku funguje dobře. A mandelinka je ta nejodolnější havět u nás na zahradě. Na příbalovém letáčku s listovou výživou jsem četl, že účinek se projevuje až tak po deseti postřicích...... celý příspěvek >
Očkování, 16.6.2022
Zmladit větev ze které chcete rouby odebírat a pohnojit stromy. Hlavně neštěpovat na myrobalán, špatně na něm tyto stromy plodí, mám dva stromy jako domy a nikde nic.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika