Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oholený krcek japonského javoru, 24.6.2022
Zkuste ránu přemostit roubem nebo dvěma ze zdravého spodku do zrdravého nad ránou, ale v tuto dobu a horka nevím jeslti se to povede.
Oholený krcek japonského javoru, 24.6.2022
Já to vidím na poškození při okopávce a nebo okus. Trávu tam nemáte od křovinořezu to tedy nebude.
Nejranější odrůdy meruněk II, 24.6.2022
"co na ní po mrazech zůstalo" oprava
Nejranější odrůdy meruněk II, 24.6.2022
Dnes jsem orážel cca. 40 plodů napadených monilií a to je strom dobře protrhaný nic není nalepeno na sobě. Jestli je to pozdní následek toho druhého krupobití... Taky je možné že už zabarvující se plody něco nabodalo... Ale třeba Madarka, která není... celý příspěvek >
Nemoc jabloně?, 23.6.2022
To na hřbitovní kapli z vchodové strany hnízda tak vysoko rozhodně nebyla. Byly tam takové výklenky na odvětrávání. Poštolky hnízdní ve volné přírodě ve skalách. Tovární komín tak to už je rovnou pro čápa, ten by navíc klapal zobákem.
Pane SPCH, jednu dobu když jsem přes den pracoval v sadě, dost často celá naše kočicí smečka přišla a když vidíte jak chytají před váma doslova jednu za druhou a během hodinky je klidně o 5 škůdců méně, je to radost pozorovat. Pochválíte je dáte jim... celý příspěvek >
U mých štěpovaných švestek je podnož myrobalán a špičáky na některých odrůdách druhý rok tak kvetly, že to bylo až neuvěřitelné. Když jsem kupoval stromy různě ze školek a po vysazení je zástříhal podle předpisu, vyrazila pouze spousta květů a listy... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 23.6.2022
Ano molic je hodně, na kedlubnách to vidím, ale už jsou konzumní tak se s ními poperou. Mé oblíbené zelé Lena F1 mě mrzí, poslední pokus jsem učinil na vlhké vatě, kde z určitě 40 semen nevyklíčilo ani jedno. Mám jen dvě rostliny, které vyrostly asi... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 22.6.2022
Pane Milane, já sice chatrný lexaník mám, ale rozhodně se vám smát nebudu. ;-) Začátkém květná mívám ředkvičky v průběhu salát, koncem už jsou i nějaké kedlubny. Rajčata v lexanu letos očekávám v půlce července a opravdu vyzrálé papriky se spoustou... celý příspěvek >
Nemoc jabloně?, 22.6.2022
Tak to paní Lído neznáte nové odrůdy... Sice je pravda, že mám zkušenosti hlavně se švestakama v tomto směru, které kvetou klidně druným rokem po zaštěpování. Dost mě letos překvapily mladé jablonky starých odrůd na A2, které bohatě zakvetly také.... celý příspěvek >
A co vaše višně?, 22.6.2022
Zítra budu snad už konečně dělat višnovou marmeladu a tím sklizen zakončím. Pak protrhám Idared, to bude chvilku trvat... a stříknu Spintorem obaleče. A do té doby už by mohly Lejuny a Leskory dozrát. Jeden rok byly zralé při oborávání brambor, letos... celý příspěvek >
První preventivní postřik proti PB, 22.6.2022
Magnicur Finito jsem na brambory letos už jednou použil, má být odolný proti omytí deštěm.  Použil jsem dávku 16 ml na 100 m2. Jenže na okurky jsem ho použi dvakrát a pořád žádný efekt, až do té doby než jsem použil zbytek Acrobatu, pak se... celý příspěvek >
Nemoc jabloně?, 22.6.2022
Mám vysezené mladé jablonky a i přes postřiky proti mšicím tato havět poškodila některé mladé lístky a výhony tak, že zaschly a při dotyku se rozdrolily na tabák...
Sittuv řez třešně, 22.6.2022
Jestli budu mít čas budu řez dělat aspon na jedné višni, už při sklizni některé větvičky prostříhávám. Po zmlazovacím řezu je hlavně ta velká chlupatá až to pěkné není.
Broskve 2022, 22.6.2022
Kdybych ty okurky nepostříkal proti plísni, už by bylo dávno všechno kaput...
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika