Příspěvky uživatele - 49.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Iránská žltá slivka, 4.9.2024
MH testujem veľa odrôd postupne uvidím aké budú v ďalších rokoch, čo sa týka chuti a okolnosti. 
Modi🍎, 4.9.2024 Obsahuje fotku
Zdravím vás Peter doteraz som používal podpníky M9 túto jar mi priateľ z Moravy zavolal či nechcem podpniky z Francúzska ktoré mu prišli od šlach.stanice Dalival sú to nové podpniky M200,G11 kúpil som ich zaštepil som do nich Cosmic Crisp, Envy,... celý příspěvek >
Modi🍎, 3.9.2024 Obsahuje fotku
Modi sa nádherne vyfarbilo uvidím aké bude chuťovo. 
Iránská žltá slivka, 3.9.2024 Obsahuje fotku
Priateľ záhradkár z Nemecka mi poslal vruble tejto slivky, dostal ju od Iránca čo tam pracoval.Prvá úroda je iba jedna slivečka nedalo mi to musel som ju okoštovať je sladká 25 Brix šťavnatá chuťovo výborná. Kámoši v zahraničí mali tiež úrodu poslali... celý příspěvek >
Galamic Ammerol 🍎, 3.9.2024 Obsahuje fotku
Pre záhradkárov čo majú radi novinky len tak zbežne. 
Meruňky 2024, 31.8.2024 Obsahuje fotku
Z konkurenčného fóra.
Mutant Elstar Mantel, Elstar Michielsen🍎, 30.8.2024 Obsahuje fotku
Dve nové odrody z Holandska dali tam aj pekné videá zo sadov škoda, že sa to sem nedá dať. 
Královna Viktorie, 30.8.2024 Obsahuje fotku
Pestoval som K.V. prišla búrka dolámalo mi ju nahradil som ju inou odrodou.
Lilibet 🍎, 29.8.2024 Obsahuje fotku
Každý deň dávajú záhradkári a šlach.stanice na svojich stránkach čo im práve dozrieva je tam toho veľa, ale mňa zaujala táto odroda. 
Meruňky 2024, 26.8.2024 Obsahuje fotku
Peter toto mi posielajú pestovatelia z Česka konkrétne včera dozrela im marhulka kúpená vo Francúzsku majú ju 8 rokov rezistentná na Šárku nemá moniliu nikdy nezmrzla poslali foto včera ju koštovali sladká, veľmi šťavnatá proste bomba, ďalšia je... celý příspěvek >
Jolina a Joganta, 26.8.2024 Obsahuje fotku
Zdravím Peter nieže neuznávam staré odrody, ale sklamali ma v odolnosti voči chorobám šárka monilia odolnosť na jarný mráz.Chuťovo sú výborné ale čo stoho?Napríklad Toptaste prvé stromky kúpené pred 20 rokmi postupne som dokupoval mám ich 34 stromkov... celý příspěvek >
Gala Purpurini 🍎, 25.8.2024 Obsahuje fotku
Pán Luis Sousa- Portugalsko tu má ďalšiu novinku z jeho sadu zmutovaná Gala klon Gala Purpurini má nádhernú farbu.
Gold Red Gala 🍎, 25.8.2024 Obsahuje fotku
Pán Luis Sousa- Portugalsko zverejnil z jeho sadu zmutovanú sortu Gala z ktorej vznikol klon sorta Gold Red Gala. Chuťovo nepísal aká je.
SweeTango, 25.8.2024 Obsahuje fotku
Dnes som obral Sweetango je to vynikajúce jablko chuťovo veľmi štavnaté, sladké s jemnou kyselinkou v dužine.Tento rok sú celkovo rôzne orody jabĺk veľmi veľké. 
Agent, Agent new 🫐, 23.8.2024 Obsahuje fotku
Prvá úroda týchto sliviek Agent guľatá slivka tvrdá stále aj keď padne na zem veľmi šťavnatá sladká 31 Brix, Na Agent new čakám aká bude.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika