|
Příspěvky uživatele - 24.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Usychání jeřabin, 24.9.2023 Našla jsem si tu spálu, neřekla bych, že by to bylo ono. Má kmen, který se těsně pod korunou jakoby celý zúžil a na kůře se objevily rezavé pukliny. Nejde mi telefon, nemohu poslat foto. A co se týká té vody. Rodiče měli tyto stromy na Lounsku, v... celý příspěvek > |  | Usychání jeřabin, 23.9.2023 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, proč zasychají jeřabiny? Strom červená jeřabina po 11 letech, jeřáb černý to samé. Nejdříve uschnou větve, jde to postupně. Na kůře stromu se objeví jakoby praskliny. Vloni odešel jeden strom, letos druhý. Měla... celý příspěvek > |  |
|  | Hortenzie Vanille fraise Renthy - změna barvy, 14.9.2023 Děkuji, no doufám, no. Ta barva, do které se zabarvily letos se mi moc nelíbí. |  | Hortenzie Vanille fraise Renthy - změna barvy, 14.9.2023 Zdravím, mám dotaz. Koupila jsem 2 ks Hortenzie Vanille Fraise Renthy. Jednu jsem zasadila, druhá zůstala v původním květináči. Při nákupu měly obě květenství krásně růžové, jako rozmačkané jahody se šlehačkou. Letost tuto barvu vůbec neměly a obě... celý příspěvek > |  | Jaky plot do vybehu pro vietnamske prase, 10.4.2016 Zdravim, jak hluboko jste zapíchal tu kari síť. Tečh padesát cm? Děkuju, Začínám mám dva čuníky a chci je pustit ven. |  | Kotec pro psa, 12.8.2015 Já si myslím, že kotec je dobrá věc, Samozřejmě kvalitní, to tady nebudu rozvádět, já rozhodně nemůžu své psy zavřít jen tak někam, at´je to garáž, či nějaká místnost v baráku, jelikož zničí a rozkoušou na co přijdou... takže jednak nehodlám řešit... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|