|
Záhrada Čech výstava 🍎🍐👍, 8.9.2023  Ďalšia časť. |
 |
Záhrada Čech výstava 🍎🍐👍, 8.9.2023  Krásne fotky z Zahrada Čech aj ste sa zúčastnili záhradkári? Všetko na facebooku. |
 |
|
 |
Ovocinár zo Smolenice, 8.9.2023  Odstranovače lístia sa používajú na celom svete v sadoch takéto stroje sú aj v Česku. Je to na báze ventilátorov odfukovanie lístia vzduchom.Použiva sa to aj na vinič. |
 |
TopTaste?, 8.9.2023  Pálenica Jelka vyzerá to na vynikajúcu sezónu sliviek.
|
 |
Výstava Veľké Hoštice🍇, 8.9.2023  Dnes začína výstava Veľké Hoštice, keď tam niektorí pôjdete spravte foto a napíšte svoje dojmy. |
 |
Veltrh Asia, 8.9.2023  Teraz začínajú veľtrhy po EU a Ázie vždy na nich predctavujú novinky tu je jedna nová odroda Posh. |
 |
Fórum N.Zealand 👍, 7.9.2023  Koho zaujímajú novinky pokračujem. |
 |
Fórum N.Zealand 👍, 7.9.2023  Ďalšia odroda. |
 |
Fórum N.Zealand 👍, 7.9.2023  Zasa niečo nové. |
 |
Piqaboo 🍐, 6.9.2023  Táto krásna hruška bola tiež na N.Zeland fóre mám ju zaštepenú. |
 |
|
 |
Fórum N.Zealand 👍, 6.9.2023  Pred 2 týždňami som sa prihlásil na N.Zeland fórum a teraz ma prijali, musel som si stiahnuť špeciálnu aplikáciu.Prihlásil som sa kvôli novinkám čo tam dávajú.Možno to niektorých záujme dám fotky čo som urobil. |
 |
Alnova 🍎, 6.9.2023  Dnes zasa píšu o tejto odrode Taliani odroda Alnova skoršie Pinova viac rokov po sebe ju prezentujú aj Poliaci. |
 |
Espoire 🍐, 6.9.2023  Ďalšia novinka je hruška RX 12 - 47 ešte nieje nič o nej písané dali len video z videa som spravil pár fotiek. |
 |
Espoire 🍐, 6.9.2023  Francúzka stránka predctavila túto hrušku veľa o nej nepíšu dávam iba pre zaujímavosť. |
 |
Erly Desire (Gräfin Gepa)🍐, 6.9.2023  Holandská EÚ stránka dnes písala o tejto hruške Erly Desire druhý názov Gräfin Gepa mám túto odrodu zasadenú prvá úroda uvidím či bude tak dobrá ako o nej píšu. |
 |