|
Příspěvky uživatele - 26.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 9.9.2023 Děkuji za Vaši další reakci. Jen pro vysvětlení - ten strom jsme nevysadili my, zahradu se stromy (a s domem) jsme koupili před dvaceti lety, mezi tím už jsme vysadili tři jiné stromy na vhodnějších místech a dva přestárlé zlikvidovali. Tato... celý příspěvek > |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 9.9.2023 Já se především omlouvám, že můj dotaz vyvolal takovou bouřlivou reakci, Vám ale (host, Lída) velmi děkuji za účastné odpovědi a rady. Rozhodla jsem se snížit postupně všechny kosterní větve, každý rok jednu, ale stále nevím, co je kvůli následnému... celý příspěvek > |  |
|  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 7.9.2023 Děkuji za všechny rady. Chci odstranit větev, která přesahuje k sousedům a vadí jim. Taky je strom příliš vysoký a špatně se z něho sklízí jablka, která má výborná. Snížit celou korunu už jsme se jednou pokusili, proto je vyhnáno tolik tenčích... celý příspěvek > |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 7.9.2023  Zkouším víc fotek najednou, ale nejde to. |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 7.9.2023  Fotky jabloně |  | Chci teď na poszim odříznout u 35 let staré jabloně jednu kosterní větev u kmene, co se stanesilnou, 6.9.2023 Jabloň má do výšky jen metrový kmen a v tomto místě je pět silných větví. Jsou na tomto krátkém kmeni rostlé do vějíře v jedném místě a všechny mají v tom místě sílu asi 20cm. Výška tohoto stromu je skoro deset metrů. Domnívám se, že při jarním řezu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|