Příspěvky uživatele - 247.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poškození kanadské boruvky, 28.8.2023
Aby zase nebyla mýlka, lupu kapky dělají, ale to nevadí. Jiná situace je, když se do zálivky něco přidá, postřik, hnojivo, Anebo kytka je něčím přikrytá. Jak někdo psal, třeba záclonou.
Traduje se spousta nesmyslů. I o kapkách, které dělají lupu. Už jsem psal, i zalévání, kropení při plném slunci, nikdy jsem nic nepopálil.
Jo, to zalití při horku a plném slunci, má jednu potíž. Už před lety říkal tchán, prší, teď vysvitne slunce a všechno chytne ruda.
Tráva vlevo od borůvky je skoro suchá. Borůvka potřebuje vláhy více, takže suchá tráva v okolí by neměla být. Svědčí to o nevyvážené závlaze. Zalití i přes poledne v horku, listy se nijak nespálí. Mám s tím mnohaletou zkušenost. Vadí to pouze... celý příspěvek >
Dlhá preprava vinica, 18.4.2021
Jestli byly založené dobře u prodejce, tak se jím nic nestane. Nepotřebují ani být zabalené v substrátu. To je taková obezlička. V e shopech stromky někdy balí do substrátu spíše kvůli zákazníkům, protože to vyžadují. Je to ale zbytečné. Ale to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika