|
LYRA🍎 UEB5060/1, 12.9.2024  Dnes som poslal fotky jabĺk Lyra priateľovi do Česka J.Radochlib on si tiež nieje istý či je to original tento rok je iný vravel netipický poslal foto jeho Lyra. |
 |
LYRA🍎 UEB5060/1, 11.9.2024  Dnes som telefonoval zo šlachtitelom Buzrlom, doporučil mi Lyru obrať, povedal keď je Lyra prezretá chuťovo je zlá, nieje to dlho skladovatelná odroda.Niečo iné je skladovať v ULO sklade alebo chladiarni.On s touto odrodov do budúcna nepočíta nebude... celý příspěvek > |
 |
|
 |
TP-1-29-9, 10.9.2024  Priateľ z Izraela Seffi Ben-dor práve zverejnil svoje nové odrody hrušiek. |
 |
LYRA🍎 UEB5060/1, 10.9.2024  Má slabé červené líčko.Foto Střízovice. |
 |
Fred🍐, 10.9.2024  Dnes zverejnené z Holandských sadov budú oberať tento týždeň. |
 |
Wursixo,Wuranda🍎, 10.9.2024  V EU dnes predctavili dve nové skoré odrody jabĺk Wursixo, Wuranda. |
 |
Fred🍐, 8.9.2024  Podarilo sa dnes mi švagor priviezol hrušku Fred zo Švajčiarska mal ju tam zakúpenú dlhšiu dobu ale nemal cestu na Slovensko až teraz boli 3 stromky podelili sme sa hneď som ju vysadil. |
 |
LYRA🍎 UEB5060/1, 8.9.2024  Dnes foto Lyra 2 stromky prvá úroda plus Swing prvá úroda. |
 |
Meruňky 2024, 7.9.2024  Márius z iného fóra pridal príspevok svojich marhúľ Farius, Farclo chce ešte zohnať neskoršiu odrodu Placido. Je to anglicky kto má prekladač tak si to preloží. |
 |
Rubis Gold 🍏, 6.9.2024  Holovousy vo Francúzsku Dalival šlach.stanica. |
 |
|
 |
Rubis Gold 🍏, 6.9.2024  Ďalšia prezentácia jablká Rubis Gold chcem túto odrodu zohnať. |
 |
Regal Red 🍐, 6.9.2024  Švajčiarska Lubera a jej šlachtenie. |
 |
Regal Red 🍐, 6.9.2024  Dnes písali na Belgickom a Holandskom fóre o tejto odrode tak sem dám pár fotiek, keď si dáte do vyhľadávača názov odrody dozviete sa viac. |
 |
Red Paulína 🍎, 4.9.2024  V Poľsku je táto odroda Paulína dosť pestovaná a populárna je to mutant Pinovi, šlachtitel z Moravy Buzrla bol na výstave v Poľsku minulý rok a veľmi ho zaujala táto odroda. |
 |
Modi🍎, 4.9.2024  Momentálne najviac prezentované teraz sú jablká tejto Talianskej spoločnosti majú ich vysadené iba v Taliansku už 4 roky snažím sa ich zohnať. Sú to 3 odrody teraz je zrelá Luiza ďalšie dve zrejú neskoršie. |
 |