Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení živého plotu, 11.10.2023
jsem téhož názoru, jako paní Lída. Platí, že čím větší strom, keř, rostlina, tím problematičtější přesazování. U živého plotu, asi jedno, jaká to je dřevina, 15 let starého, dojde nutně k redukci kořenového systému až na třetinu, či čtvrtinu... celý příspěvek >
Katalpa - nevíte co s ní?, 10.10.2023
Tak postřik samozřejmě nemohl zabrat, když byl proti, zřejmě živočišným, škůdcům. Tato choroba se jmenuje doslova padlí katalpy a je to houbová choroba, k ochraně je potřeba užít fungicidní přípravek, více si o ní přečtete na rostlinolékařském... celý příspěvek >
Mix vřeteno z odrůd p.Buzrly, 10.10.2023
Pane Mičurine, děkuji Vám za reakci, jsem rád, že si s Vámi mohu vyměnit názory, je to pro mě přínos a možnost získat nové zkušenosti. Při roubování na pařízek jsem použil tří, někdy i čtyřočkové rouby a během sezóny i ze spodních oček vyrazily... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 10.10.2023
jestli je to dotaz na mě, jak to prováděli, tak nevím, ale představuji si, že se hnojivo rozhodí mezi hrůbky a pak se půda s hnojivem k hrůbkům nahrne. Tím se hnojivo dostane do půdy a vrchní vrstva půdy na hrůbcích se nakypří. Přinejmenším... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 10.10.2023
No, tvrdil jste včera ráno, že nikdo nemá 600 metráků brambor z hektaru. Tak abyste viděl, že tohle vaše tvrzení není pravdivé. aby bylo zřejmé, že takový výnos, tedy v přepočtu 60kg na 10m2 lze na menších plochách, na jakých pěstují zahrádkáři,... celý příspěvek >
Mix vřeteno z odrůd p.Buzrly, 9.10.2023
pěkně Vám to roste. Kolik roubů jste na vřeteno narouboval? Z fotky se všechno poznat nedá. Ty odrůdy pana Buzrly neznám, ale předpokládám, že do spodní části jste narouboval ty vzrůstnější? V budoucnu budu muset dělat taky něco podobného. Jak... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 9.10.2023
prosím pane 214.246 přečtěte si celý ten článek nebo aspoň tu část týkající se maloparcelkového pokusu. Nevím, proč ty pokusy dělali, třeba chtěli nenásilně přesvědčit, že i výnos přes 600 metráků na hektar může být reálný. V takovém případě je ten... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 9.10.2023 Obsahuje fotku
kdo by si chtěl něco přečíst o pokusech s pěstováním brambor na menších parcelkách, třeba i na záhonech zahrádkářů, tak Výzkumný ústav bramborářský v minulých letech prováděl srovnávací pokus. Z výsledků je patrné, že na menších plochách lze... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 9.10.2023
214.246 nevidíte, jak jste trapný? Stejně tak stačilo, kdybyste vy napsal, že pán sklidil slušnou úrodu brambor a nemusel jste se v tom vrtat. 
Rajčata 2023, 8.10.2023
, Walter
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 8.10.2023
dobrá sklizeň.
Malina usycha, 7.10.2023
napsala jste to moc pěkně, jako profesionál.Tipuji, že na obrázku tazatele je vrchní část remontantní odrůdy, jednouplodící by již byla více zaschlá. Walter
Rajčata 2023, 7.10.2023
tady někdo šlape po tenkém ledě.
Rajčata 2023, 7.10.2023
za mě .Vážím si Vás, že se snažíte urovnat vzniklou situaci. Otázka nyní zní, zda pan Mr Bigggg je schopen se omluvit, jak napsal. Walter
Malina usycha, 7.10.2023
...se nejak nechyta. Podle mě vypadá dobře na to, že je říjen. Nevím, co je to za odrůdu, ale buď je remontantní a v tom případě na konci léta odplodila nebo aspoň vytvořila květy horní část větve, to je na snímku a v takovém případě ta horní část do... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika