|
Drtič větví Bosch, 28.4.2025 Drtič Bosch měl pan Vysloužil. Ten je teď na webu 'zahrada.online'.. |
 |
Drtič větví Bosch, 28.4.2025 Dotaz zněl - "Prosím o vaše zkušenosti s těmito drtiči"
Tak máte s těmito drtiči nějaké zkušenosti?
Na jiné, namchrované rady o ničem tu není nikdo zvědav.. |
 |
|
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 28.4.2025 Firma Gardenol? Psal jste o substrátu Gardol ne Gardenol. O kupovaném kompostu se nemá cenu bavit, ten nemůže být kvalitní od žádné firmy. |
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 27.4.2025 Zvětšil jsem si tu Vaši fotku. Uvádí se tam... hodnota pH... vodní výluh... 5,0 -7,5. Tak to je dost široké rozmezi. Hnojivo - není uvedeno jaké a v jakém množství. Co kus to asi originál...
No nevím, podle mne je to šmejd... radši si... celý příspěvek > |
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 26.4.2025 Většina.jsou relativně levné hobby substráty - takže jsou vadné. Za nízkou cenu to jinak být nemůže. |
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 26.4.2025 Substrát MR.GARDEN - už jen podle pochybného názvu je to pochybný substrát.
Používat jedně profi substráty - Gramoflor nebo Hawita.. |
 |
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 18.4.2025 Běžná hořká sůl neobsahuje bór, ale mám i hořkou sůl s boraxem. Mám i menší množství boraxu.
Ale zajímaly mne zkušenosti s přihnojením kanadských borůvek bórem. |
 |
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 17.4.2025 U jedné mé známé se to projevuje a já jsem si toho všiml na podzim taky.
Vláhy mají u mne dost a substrát je kyselý akorát.
Zajímá mne ten bór. |
 |
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 17.4.2025 Na těchto stránkách... https://boruvkyboruvky.cz/choroby-a-skudci/... jsem nasel...
"Nedostatek některých mikro prvků. Nedostatek boru (B) se projevuje odumíráním vrcholků výhonů."
Má s tím někdo zkušenosti - s odumíráním vrcholků... celý příspěvek > |
 |
Vápník pod rajčata, 15.4.2025 Podle mne to není malichernost, když tady píšete bludy a zpochybňujete popis hnojiva, který je k dispozici na internetu. S takovým umanutým chováním jsem se ješte nesetkal. |
 |
|
 |
Vápník pod rajčata, 15.4.2025 Číst neumíte vy. Nevím, proč se do mne navážíte, byla to vaše chyba. |
 |
Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Jenom jsem vás upozornil na chybu. Nevím proč vám nestačí odkaz na popis hnojiva a trváte na svém omylu. |
 |
Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Další mudrlant... to je fakt něco, když někteří zde nezvládnou ani pořádně si přečíst nebo pochopit návod. |
 |
Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Tak jste to postě dělal špatně. Nic takového není na tom hnojivu napsáno. Neuveřetelné, že tu někdo pořád dokola píše takové umanuté bludy. |
 |
Vápník pod rajčata, 14.4.2025 Nevím, proč jste si umanul, že se hnojí 1x za 2 týdny a že to si to každý může koupit a zadní straně přečíst. Není pořeba nic kupovat, dá se to dohledat.
Hnojí se 1x týdně a je to důležité, jinak by toho vápníku, na který by přisla řada 1x za... celý příspěvek > |
 |