Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Drtič větví Bosch, 28.4.2025
Drtič Bosch měl pan Vysloužil. Ten je teď na webu 'zahrada.online'..
Drtič větví Bosch, 28.4.2025
Dotaz zněl - "Prosím o vaše zkušenosti s těmito drtiči" Tak máte s těmito drtiči nějaké zkušenosti? Na jiné, namchrované rady o ničem tu není nikdo zvědav..
Zkroucené listy na rajčatech, 28.4.2025
Firma Gardenol? Psal jste o substrátu Gardol ne Gardenol. O kupovaném kompostu se nemá cenu bavit, ten nemůže být kvalitní od žádné firmy.
Zkroucené listy na rajčatech, 27.4.2025
Zvětšil jsem si tu Vaši fotku. Uvádí se tam... hodnota pH... vodní výluh... 5,0 -7,5. Tak to je dost široké rozmezi. Hnojivo - není uvedeno jaké a v jakém množství. Co kus to asi originál...  No nevím, podle mne je to šmejd... radši si... celý příspěvek >
Zkroucené listy na rajčatech, 26.4.2025
Většina.jsou relativně levné hobby substráty - takže jsou vadné. Za nízkou cenu to jinak být nemůže.
Zkroucené listy na rajčatech, 26.4.2025
Substrát MR.GARDEN - už jen podle pochybného názvu je to pochybný substrát. Používat jedně profi substráty - Gramoflor nebo Hawita..
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 18.4.2025
Běžná hořká sůl neobsahuje bór, ale mám i hořkou sůl s boraxem. Mám i menší množství boraxu. Ale zajímaly mne zkušenosti s přihnojením kanadských borůvek bórem. 
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 17.4.2025
U jedné mé známé se to projevuje a já jsem si toho všiml na podzim taky. Vláhy mají u mne dost a substrát je kyselý akorát. Zajímá mne ten bór.
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 17.4.2025
Na těchto stránkách...  https://boruvkyboruvky.cz/choroby-a-skudci/... jsem nasel... "Nedostatek některých mikro prvků. Nedostatek boru (B) se projevuje odumíráním vrcholků výhonů." Má s tím někdo zkušenosti - s odumíráním vrcholků... celý příspěvek >
Vápník pod rajčata, 15.4.2025
Podle mne to není malichernost, když tady píšete bludy a zpochybňujete popis hnojiva, který je k dispozici na internetu. S takovým umanutým chováním jsem se ješte nesetkal.
Vápník pod rajčata, 15.4.2025
Číst neumíte vy. Nevím, proč se do mne navážíte, byla to vaše chyba.
Vápník pod rajčata, 14.4.2025
Jenom jsem vás upozornil na chybu. Nevím proč vám nestačí odkaz na popis hnojiva a trváte na svém omylu.
Další mudrlant... to je fakt něco, když někteří zde nezvládnou ani pořádně si přečíst nebo pochopit návod.
Tak jste to postě dělal špatně. Nic takového není na tom hnojivu napsáno. Neuveřetelné, že tu někdo pořád dokola píše takové umanuté bludy.
Nevím, proč jste si umanul, že se hnojí 1x za 2 týdny a že to si to každý může koupit a zadní straně přečíst. Není pořeba nic kupovat, dá se to dohledat. Hnojí se 1x týdně a je to důležité, jinak by toho vápníku, na který by přisla řada 1x za... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika