Příspěvky uživatele - 128.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problem se spojkou u krovinorezu?, 29.10.2008
Zdravím, tazatel má pravdu v tom, že pokud se nesníží otáčky celé rotující části pod vypínací otáčky spojky, tak odstředivá energie kotouče pohání "zaklapnutý" motor. Ale tak to prostě je u všech křovinořrzů i jiných mechanizmů s... celý příspěvek >
Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 27.10.2008
Zdravím, samozřejmě klínek setrvačníku býva ve většině případů duď nastřihlý nebo úplně ustřižený, je vyroben z duralu to zřejmě aby při prudkém zastavení nepřekroutila setrvačná síla magneta celou klikovku. Ján jsem hovyrobil z kusu duralové... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 26.10.2008
Zdravím Pedra, ale i ostatní. Na 3/8" bych to viděl na kotouč 412 61-7159.09 a na,325 tam v růžových kotoučích není potřebný rozměr, ale v modrých (výrazně kvalitnějších) je použitelný 412 75-6025.TY a za mnohem lepší cenu než nabízené... celý příspěvek >
Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 26.10.2008
Zdravím, no abych pravdu řekl, žádnou. Uběhlo pár hodin a sekačka je opravená, řekl jsem si buď to půjde srovnat nebo to tak jakom tak vyhodím. Vyrobil jsem si jednoduchý přípravek, motor jsem ani nerozebíral, jenom kryt na setrvák a sundal... celý příspěvek >
Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 26.10.2008
Zdravím, stalo se to švagrovi, stalo se to sousedovi a vždy jsem si myslel to snad nemají oči? Poslední dosekávání trávníku benzínovou sekačkou a najednou rána až vyskákali poklice z koleček, místo které jsem sekal stokrát. Pařez uříznutý zároveň s... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, 26.10.2008
Zdravím, ještě jsem zapoměl dodat, že jiš několik let se do speciálu nepřidává olovo, takže je také bezolovnatý. Standa.
Motor Tecumseh, 26.10.2008
Zdravím, nevidím důvod používat naturál s vyšším oktanovým číslem do staršího motoru, který byl zřejmě původně konstruován (předpokládám podle stáří) na paliva s nižším oktanovým číslem, ale pokud nechcete mít doma několik druhů benzínů, tak je to... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, 24.10.2008
Zdravím, už to tady bylo několikrát probíráno, ale k kostce. Tyto malé čtyřtaktní motory mají suchou klikovou skříň a mazání je provedeno tak, že se používá jako palivo směs benzínu s olejem jako u dvoutaktů. Mazání je řešeno změnou podtlaku a... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 24.10.2008
Zdravím, já jsem kupoval tuto brusku na E-shopu a přišla mi zkompletovaná, myslím rameno a podstavec. Jinak všechno bez problémů, přišrouboval jsem jí na kousek padesátky účka a za něj to utáhnu do svěráku a po broušení zase uklidím. Když jí zapnu,... celý příspěvek >
Měrka Stihl na omezováky - mám tu správnou?, 22.10.2008
Zdravím, odpověděl jsi si sám. Standa.
Voda na zahradě, 20.10.2008
Zdravím, mám dojem že se Vašim sousedům nebude líbit Vaše počínání ať tak nebo onak, Oni nechtějí kozu ale chtějí aby Vám chcípla. Standa.
Bruska na řetěz, 15.10.2008
Zdravím, chtěl bych taky trošku přispět do této diskuze. Většina řetězů Stihl má příčný úhel 90 st. a úhel ostří 60 st. takže se dají na levnějších bruskách bez problémů brousit, horší je to s řetězy Oregon a jinýmí kde se musí brát ohled i na příčný... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 9.10.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, příšel za mnou človek s novým OM947, že mu "podřezává" a že byl v servisu a maník v nažehlenejch firemních monterkách řekl že s pilou nic není a že to prý jen neumí. Takže: mrkněte na lištu, sotva z třecich ploch sjela barva, ... celý příspěvek >
Technika sečení křovinořezem, 6.10.2008
Zdravim, je rozdíl "plný plyn" a "plné otáčky" a to je třeba rozlišovat. Pokud budete sekat stále na plný plyn s růžicí která má minimální odpor, tak je za chvíli po motoru protože se točí na maximálí otáčky (viz můj soused... celý příspěvek >
Technika orby, 4.10.2008
Zdravím, nevěřil bych na co na všechno se dá použít Kaplanova turbína, ale myslím že to chce tak 10kW výkonu. Standa.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika