|
Příspěvky uživatele - 128.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problem se spojkou u krovinorezu?, 29.10.2008 Zdravím, tazatel má pravdu v tom, že pokud se nesníží otáčky celé rotující části pod vypínací otáčky spojky, tak odstředivá energie kotouče pohání "zaklapnutý" motor. Ale tak to prostě je u všech křovinořrzů i jiných mechanizmů s... celý příspěvek > |  | Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 27.10.2008 Zdravím, samozřejmě klínek setrvačníku býva ve většině případů duď nastřihlý nebo úplně ustřižený, je vyroben z duralu to zřejmě aby při prudkém zastavení nepřekroutila setrvačná síla magneta celou klikovku. Ján jsem hovyrobil z kusu duralové... celý příspěvek > |  |
|  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 26.10.2008 Zdravím Pedra, ale i ostatní. Na 3/8" bych to viděl na kotouč 412 61-7159.09 a na,325 tam v růžových kotoučích není potřebný rozměr, ale v modrých (výrazně kvalitnějších) je použitelný 412 75-6025.TY a za mnohem lepší cenu než nabízené... celý příspěvek > |  | Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 26.10.2008 Zdravím, no abych pravdu řekl, žádnou. Uběhlo pár hodin a sekačka je opravená, řekl jsem si buď to půjde srovnat nebo to tak jakom tak vyhodím. Vyrobil jsem si jednoduchý přípravek, motor jsem ani nerozebíral, jenom kryt na setrvák a sundal... celý příspěvek > |  | Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 26.10.2008 Zdravím, stalo se to švagrovi, stalo se to sousedovi a vždy jsem si myslel to snad nemají oči? Poslední dosekávání trávníku benzínovou sekačkou a najednou rána až vyskákali poklice z koleček, místo které jsem sekal stokrát. Pařez uříznutý zároveň s... celý příspěvek > |  | Motor Tecumseh, 26.10.2008 Zdravím, ještě jsem zapoměl dodat, že jiš několik let se do speciálu nepřidává olovo, takže je také bezolovnatý. Standa. |  | Motor Tecumseh, 26.10.2008 Zdravím, nevidím důvod používat naturál s vyšším oktanovým číslem do staršího motoru, který byl zřejmě původně konstruován (předpokládám podle stáří) na paliva s nižším oktanovým číslem, ale pokud nechcete mít doma několik druhů benzínů, tak je to... celý příspěvek > |  | Motor Tecumseh, 24.10.2008 Zdravím, už to tady bylo několikrát probíráno, ale k kostce. Tyto malé čtyřtaktní motory mají suchou klikovou skříň a mazání je provedeno tak, že se používá jako palivo směs benzínu s olejem jako u dvoutaktů. Mazání je řešeno změnou podtlaku a... celý příspěvek > |  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 24.10.2008 Zdravím, já jsem kupoval tuto brusku na E-shopu a přišla mi zkompletovaná, myslím rameno a podstavec. Jinak všechno bez problémů, přišrouboval jsem jí na kousek padesátky účka a za něj to utáhnu do svěráku a po broušení zase uklidím. Když jí zapnu,... celý příspěvek > |  | Měrka Stihl na omezováky - mám tu správnou?, 22.10.2008 Zdravím, odpověděl jsi si sám. Standa. |  |
|  | Voda na zahradě, 20.10.2008 Zdravím, mám dojem že se Vašim sousedům nebude líbit Vaše počínání ať tak nebo onak, Oni nechtějí kozu ale chtějí aby Vám chcípla. Standa. |  | Bruska na řetěz, 15.10.2008 Zdravím, chtěl bych taky trošku přispět do této diskuze. Většina řetězů Stihl má příčný úhel 90 st. a úhel ostří 60 st. takže se dají na levnějších bruskách bez problémů brousit, horší je to s řetězy Oregon a jinýmí kde se musí brát ohled i na příčný... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 9.10.2008  Zdravím, příšel za mnou človek s novým OM947, že mu "podřezává" a že byl v servisu a maník v nažehlenejch firemních monterkách řekl že s pilou nic není a že to prý jen neumí. Takže: mrkněte na lištu, sotva z třecich ploch sjela barva, ... celý příspěvek > |  | Technika sečení křovinořezem, 6.10.2008 Zdravim, je rozdíl "plný plyn" a "plné otáčky" a to je třeba rozlišovat. Pokud budete sekat stále na plný plyn s růžicí která má minimální odpor, tak je za chvíli po motoru protože se točí na maximálí otáčky (viz můj soused... celý příspěvek > |  | Technika orby, 4.10.2008 Zdravím, nevěřil bych na co na všechno se dá použít Kaplanova turbína, ale myslím že to chce tak 10kW výkonu. Standa. |  |
 |
|
|
|