|
Příspěvky uživatele - 128.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
údržba lišty, 22.1.2009 Zdravím, už to tady bylo několikrát řešeno. Příčiny jsou většinou dvě: Řezání tupým řetězem a tím pádem hodně tlačená pila do řezu, to neumaže žádný ani sebelepší olej a druhá příčina je řezání bez mazání. Důsledek se dá odstranit tak, že se... celý příspěvek > |  | zrcátko na brambory, 4.1.2009 Zdravím, pane Kunc, to fakt nemá chyb. Standa. |  |
|  | Dakr, Agzat, Vari, 27.12.2008 Zdravím, já teda Vari příliš často nepoužívám, ale když začne někde traktůrek hrabat, tak "na couvačku" vyjede všude. Už jsme to tu někde řešili - záběr kola "na náběhu" a "na úběhu". Standa. |  | broušení kosy, 25.12.2008 Zdravim, musím souhlasit s Jiřím (poslední příspěvek) kosiště vyrobené na míru postavy sekáče z kvalitního kusu břízy a několik (njejméně dvě) kosy upravené od kováře aby byly naprosto stejné, hlavně sklon a úhel držáku, to proto aby se po výměně... celý příspěvek > |  | Řetěz - zlomený zub, 9.12.2008 Zdravím, zub vyměnit a zbrousit na délku ostatních zubů. Standa. |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 3.12.2008 Zdravím, přesně jak píše Radek, proti upínacímu excentru je nastavovací šroub kterým se seřizuje pevná upínací lišta. Právě tímto šroubem si vyladíte přesný střed řetězu v obou polohách (levé zuby-pravé zuby)vůči kotouči. Pokud bychom byli naprostí... celý příspěvek > |  | Odstranění vrstvy listí ze zahrady po zimě, 20.11.2008 Zdravím, přesně tak, zahradní vysavač je na odstranění listí v místech kde se jen těžko odstraňuje běžným způsobem (skalky, okrasné záhony), ale nedovedu si představit vysávat hektar trávníku, můj odhad 4 lidé týden a ještě se naběháte při vysypávání... celý příspěvek > |  | Okružní pila Hecht 822, 5.11.2008 Zdravím, motor této pily je chráněn motorovým spouštěčem proti proudovému přetížení. Čím větší je průřez přívodního vedení, tím menší je impedance a tím pádem možnost vyššího průtoku proudu. Vpřípadě slabšího průřezu vedení je to naopak. Podal jsem... celý příspěvek > |  | Okružní pila Hecht 822, 5.11.2008 Zdravím, myslím že zmiňovaná pila bude pro Vaši potřebu řezání slabšího dřeva velice vhodná. Jak již bylo popsáno vhodnější prodlužovací kabel by byl o průřezu 2,5mm2, ale pokud nebude příliš dlouhý(do 20m) postačí i průřez 1,5mm2. Obavy poškození... celý příspěvek > |  | Pila H350 - teče olejové čerpadlo? Pravděpodobně neteče, 4.11.2008 Zdravím, nejdříve musíte vědět odkud konkrétně olej vytéká, je nekolik možností netěsností. Sundejte řetězku(matka se povoluje po směru otáčení) a prostor okolo čerpadla pořádně očistětě. Nechte naplněnou nádrž oleje a sundanou lištu a zjistětě odkud... celý příspěvek > |  |
|  | sekačka R 434, 2.11.2008 Zdravím, zaoloejovaní zapalovací svíčky může mít několik důvodů, jak bylo popsáno motor spaluje nadměrně mazací olej a to buď důsledkem opotřebení stíracího kroužku nebo dokonce celého válce. Další příčina může být netěsnost dříku ventilů, hlavně... celý příspěvek > |  | Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 30.10.2008 Zdravím, včera jsem měl možnost rovnat ohnutou hřídel na další sekačce, motor BS 3,5. Protože jsem už měl jisté zkušenosti, tak oprava i s demontáží ze šasi sekačky asi tak 1,5 hodiny a srovnat se povedla pod 0,04mm, měl jsem dojem že tato klikovka... celý příspěvek > |  | Problem se spojkou u krovinorezu?, 29.10.2008 Zdravím, děkuji 11.107, ten jediný pochopil princip odstředivé spojky. Vari je na úplně stejném principu, pokud jedte z kopce a strká vás náklad, tak to motor brzdí jen do rozpojovacích otáček odstředivé spojky a potom když nemáte bržděný valník tak... celý příspěvek > |  | Problem se spojkou u krovinorezu?, 29.10.2008 Zdravím, naposledy jsem byl přihlášen jako host a nemohl jsem ještě doplnit. Když motor po zaklapnutí plynu spadává z max. otáček na volnoběh tak je minimálně mazán touto stěrbinou pro nastavený volnoběh. Standa. |  | Problem se spojkou u krovinorezu?, 29.10.2008 Zdravím, pokud se otáčí celý mechanizmus, to znamená klikovka, unašeč s lamelou spojky, koš spojky, nějaká hřídel, úhlová převodovka a sekací nástroj, tak je třeba aby celý tento celek klesl otáčkami pod vypínací otáčky spojky a pak teprve se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|