Příspěvky uživatele - 128.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Etanol a JMP, 18.4.2010
Zdravím, já ho používám léta, sice v malém množství a odděleně hlavně když je v lese zima, ale pila z něj nemá ani kapku. Standa.
Proč odešel kocourek a jak ho chytit?, 5.4.2010
Zdravím, nemyslím, že to co se Vám zdá pro to zvíře nejlepší, je také nejlepší z pohledu zvířete, když si zvolil svobodu, tak je asi pro něj nejlepší, tím že ho odchytnete a zavřete, tak to určitě bude to nejhorší co může zvíže potkat. Nesnažte se... celý příspěvek >
Oprava motoru slavia jednoválec diesel, 29.3.2010
Zdravím, opravit jde téměř všechno, ale je třeba porovnat cenu nové klikovky a cenu opravy staré. Prasklina je zapříčiněna provozem s povolenou maticí, která drží setrvák a možná i vymačkanou drážkou v setrvačníku, takže se opravě nevyhne ani... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac 947, 26.3.2010
Zdravím, jeden poznatek starý několik hodin, zřejmě vlivem špatného poměru oleje v benzínu (i když se dušoval že ne) zadřel OM947, potom si půjčil HQ137 a zadřel také, vše v jeden den. Po rozebrání OM totálně válec i píst, HQ totálně píst a válec po... celý příspěvek >
TZ 4 K 14 servořízení, 25.2.2010
Zdravím, dvoupístové provedení je lepší, ale né díky způsobu přivaření držáků, protože i zde jsou držáky válce namahany ve sváru, ale u dvoupístového provedení se síla rozloží na dvě místa. Dvoupístové provedení má ještě jednu velkou přednost a to je... celý příspěvek >
DSK 317 se kousla, 5.2.2010
Zdravím, toto je bolest těchto převodovek, ozubená kola jsou moc úzká. Myslíte že bronzové kolo je na výměnu? Většinou se mu nic závažného nestane. Až zjistíte cenu, tak přehodnotíte situaci. Standa.
Pistni krouzek, 23.1.2010
Zdravím, zrovna včera mi přinesl jeden člověk pilu OM myslím 947 a ejhle měla jeden kroužek, druhému, tomu hornímu se tam asi nelíbilo, tak prostě odešel ven, zřejmě výfukem a na válci nechal vizitku "vyměnit". Standa.
Levnější traktůrek nebo dražší sekačka, 7.1.2010
Zdravim, říká se "je lepší blbě sedět než dobře stát", ale na tom reidru se bude dokonce sedět dobře, ale teď vážně. Samozřejmě kupte traktor nebo reider, já osobně bych raději na pozemek o rozloze 2000m2 volil mechanickou převodovku,... celý příspěvek >
Technika orby s tk 14 a podobným typem - Holdr, 25.12.2009
Zdravím, pro upřesnění dpolním několik údajů. Traktor není "kloubák", pluh není plonesený, ale nesený, kolečko pro nastavení hloubky orby je z boku, nikliv vzadu. Představte si nesený pluh uchycený na ramenech hydrauliky přes svislý čep,... celý příspěvek >
Technika orby s tk 14 a podobným typem - Holdr, 24.12.2009
Zdravim, také orám samodělem 4x4 s upraveným koňským dvojákem se záměrem 2x20cm. Pokud chcete orat krátké oblouky, nesmí být pluh nesený, ale pouze tažený na svislém čepu, aby nekopíroval podélnou osu traktoru, hloubku orby udržuje stavitelé kolečko... celý příspěvek >
Bruska na řetěz Sharks shk 253, 15.12.2009
Zdravim, vypadá dobře a cena je taky slušná, určitě neuděláte chybu, já mám podobnou, je to sice jiná značka, ale výrobce bude stejný. Standa.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 26.11.2009
Ne.
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 4.11.2009
Zdravím, koukám jak se tady rozproudila diskuze, přidám taky jednu teorii sepnutí šneku čerpadla. Sice jsem tento systém neměl nikdy rozebraný, ale podle fotek jsem si vydedukoval možnou funkci. Z fotky je patrné obroušení boku pružinky o talířek, co... celý příspěvek >
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 27.10.2009
Zdravím, teoreticky lze brousit kotoučem silným jako průměr pilníku doporučovaný pro daný rozměr řetězu. Jediný problém může nastat při prvním strojním broušení řetězu aby pří daném nastavení úhlu a sklonu kotouče neobrušoval zadní stranou omezovací... celý příspěvek >
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 21.10.2009 Obsahuje fotku
Zdravím, protože původní kotouče nejsou příliš rovné a kvalita také nic moc, osadil jsem na brusku jiný typ kotouče. Při této změně je nutno upravit unašeč nasazený na hřídeli, protože nový kotouč má díru 20mm. Postup úpravy jsem zvolil tak, že jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika