|
Příspěvky uživatele - 247.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zavlažovací sprcha s větším průtokem, 17.1.2025 Dostřik 10m je hodně. Spousta kyte takovou rychlost vody nezvládne a poláme se. Chce to rychlost jen o něco větší jak z konve. Dostřik třeba 3m stačí. Rozklepaná trubka se nedá při zalévání zastavit. Musíte běhat ke kohoutu, což je dost... celý příspěvek > |  | Pravokořenné stromy, 1.12.2023 Mám podobnou zkušenost, jabloně na M-kových podnožích mi moc nerostou ani neplodí, když je mulčuji travou a občas přidám hnůj. Hlíny mám jen 20 cm a hned pod tím je jíl. Jabloně na jaderničce by mě taky lákala, ale kde od ní sehnat semínka?
Ten... celý příspěvek > |  |
|  | Borůvky chřadnou, 9.8.2023 Mně ph metr nevadí. Možná jsem to napsal ze začátku nešikovně. Psal jsem, že v tuto dobu, než zjišťovat ph je důležitější rostlinu přesadit do nové rašeliny. Přidal bych dlouhodobě působící hnojivo, třeba Osmocote 5-6, to začne uvolňovat živiny až za... celý příspěvek > |  |
|
|
|