|
Příspěvky uživatele - 57.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borůvky chřadnou, 9.8.2023 To se podle mne mýlíte, drenáž tam není proto, aby v ní zůstala přebytečná voda. Ale aby se přemokřený substrát zbavil nadbytečné vody. Díry ve dně nemusejí ve vetším květináči stačit. |  | Borůvky chřadnou, 9.8.2023 Podmisky nejsou třeba. Kde ty borůvky máte, že by Vám vadilo, kdyby z nich vyteklo trochu vody?
Zaléváte moc, substrát má být vlhký, ne přemokřený. Pokud zaléváte každé 2 dny až vyteče z podmisek voda, tak je to špatně, substrát je... celý příspěvek > |  |
|  | Borůvky chřadnou, 9.8.2023 Záměrně jsem nic nepřehlédl. Jen jsem reagoval na tvrzení, že pH rašeliny se nemá jak změnit. Má se jak změnit, mění ho dešťová voda a voda v zálivce.
Taky se domnívám, že pH bude u paní Vlaďky vyhovující, ale pořídit si pH metr je dobrá věc.... celý příspěvek > |  |
|
|
|