|
Rajčata 2025, 11.5.2025 To byl vzkaz panu Milanovi neumíte číst? Napíše mi třeba něco podobného, ale z jeho klávesnice to zní nějak přijatelněji. Ale nic. Nápišu vám to zítra. Musím jít uklízet sazenice do skleníku. |
 |
Krovinorez nastartuje a za 3 vteřiny zdechne, 11.5.2025 Ano omlouvám se v manuálu je napsáno půlplyn, dává to půl plynu i na stroji. Byl sem se podívat. Akorát že v praxi dávám plný a količek ho napůlce zastaví. Když to chytne, tak jako by tam byl plný. |
 |
|
 |
Kolik hnoje a hlíny do nového skleníku, 11.5.2025 I tak jsem to nepochopil. Když někomu smrdí práce tak nemusí být hned... všechno vymysleli líní lidé. Vzpoměl jsem si na jednoho pána který vozil hnůj vlakem v ruksaku. Tomu práce taky nesmrděla. Já si vysilenou zeminu obohatim ve skleníku taky svým... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2025, 11.5.2025 Jestli je to reakce k té fotce, tak dírky jsou dělané rýčem Fiskars. Sázet budeme svisle. Pro pana Milana HP zajímavost k posouzení.
Do díry dam trochu rašeliny, lžičku symbivit, lžíci guáno a rostlina v bude mít nasátý roztok lignohumat. Pak... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez nastartuje a za 3 vteřiny zdechne, 11.5.2025 Mám krovinorezy 2 stejně značky oleomac 740 jeden jsem koupil kolem 10 tisíc 15 let nazpět, druhy soused vyhodil ze nejde. Jdou oba. Startuju tak ze dam plný plyn a zajistíme ho tlačítkem na palec pravé ruky. Žádný půl plynu ani 3/4 tam nejde. Dam... celý příspěvek > |
 |
Kolik hnoje a hlíny do nového skleníku, 11.5.2025 Co člověk, to názor. Jak čtu, tak jsou lidi, kteří zeminu ve skleníku částečně mění. Sice to nechápu, ale když je to baví. Na otázku co dat do skleniku, abych udelal dva úrodné záhonky s chodníkem uprostřed? Není to lehká otázka. Jak je sklenik... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025  Dolíčky na rajčata musí ještě počkat |
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025  Odpoledne koukám na brambory a je tam několik jedinců, kteří se neotužovali. Jsou příbuzní rajčat. Teploměr 1.7 až 2.1 stup. |
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025 Já když ráno v 5.30 h vstanu jako třeba dnes 9.5. tak na meteostanici mám 5 st. na telefonu jsem měl 2,1 st a na trávě byla místy jinovatka. Řekl bych, že to bylo těsně na moje nervy. Už jsem říkal že je to za námi a mohli by sme pomalu nějakých 15... celý příspěvek > |
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 8.5.2025 Jak jsem psal výše o mem kamarádovi, že chodí pro rajcata vždy pozdě, tak jako by o sobě to tady četl. Včera mi zavolal a ptal se co dělám. Já zas, co děláš ty? On, no stojím za vratama. Jdu si pro to. Sedmého si jdeš pro sazenice? No já jedu na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 5.5.2025 Tak sklenik provozujeme 45 let. Už jsem to psal. Nikdy mě to moc nezajímalo, ale musel bych být úplně tydyt, abych nepoznal co je dobře a co je méně dobře. Z postele na záhon vidím a mám to to 15 metrů.To ale neznamená že ten sklenik se sám uchladí,... celý příspěvek > |
 |
Drtič větví Bosch, 28.4.2025 Když umíte po jedné minutě vložit obrázky, tak věřím, že pochopíte, ze oba válce jsou řezné, s nabrousenymi bříty. Drti a řežou. Nikoliv, že je to ozubené kolo. Vše se dá dohledat na internetu . A to dost přesně. U Bosch platíte znacku a potom... celý příspěvek > |
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 26.4.2025 Taky se muže stát, že zveřejníte firmu a ta v tom bude nevině. A nemluvím o lidech které zblaznite tou informaci. Já koupím manželce 20 l na pikyrování, a jinak si dělám kompost svůj. Problém bych mohl mít z koňského hnoje, tedy z té slámy. Každý se... celý příspěvek > |
 |
Systém zalévání zahrady, 25.4.2025 Napíšu vám jak to mám já. Mám studnu a v ni ponorné cerpadlo Gude. To zapnu a naplním s nim velmi rychle 3 sudy. Tam se voda jak píšete ohřeje. Čerpadlem zase ponorným(Kalovym) teď nové Hecht 750 w před tím jsem měl několik let alko 350 w, ale to... celý příspěvek > |
 |
Vápník pod rajčata, 14.4.2025  Kristalon, Kupte a mate to i s návodem |
 |