|
Kolik hnoje a hlíny do nového skleníku, 11.5.2025 Co v tom skleníku pěstujete, že 15 ÷ 20 cm půdy je vysíleno? Venkovní záhony máte také vysílené?
To je podle mne nesmysl. |
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025  Předpoveď pro Brno.
https://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/jihomoravsky/brno-25/ |
 |
|
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025 Podle mých zkušeností bývají teploty až o 3-4 stupně nižší než je předpověď - např. tak tomu bylo dnes ráno.
Podle webu in-úpocasi.cz je na středu pro Brno předpoveď 2 stupně. Takže reálně může být -1 až -2 stupně. |
 |
Rajčata 2025, 9.5.2025 Předpověď není moc příznivá, má být ještě zima. |
 |
Přehnojení jahod?, 8.5.2025 Kolik toho slepičího hnoje jste tam dal? A jak ten hnůj byl starý?
Sazenice jahod - jaké - frigo, zelené, kontejnerované?
Můžete vyměnit zeminu, ale pokud jahody už usychají, tak to asi moc nepomůže. |
 |
Drtič větví Bosch, 28.4.2025 Drtič Bosch měl pan Vysloužil. Ten je teď na webu 'zahrada.online'.. |
 |
Drtič větví Bosch, 28.4.2025 Dotaz zněl - "Prosím o vaše zkušenosti s těmito drtiči"
Tak máte s těmito drtiči nějaké zkušenosti?
Na jiné, namchrované rady o ničem tu není nikdo zvědav.. |
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 28.4.2025 Firma Gardenol? Psal jste o substrátu Gardol ne Gardenol. O kupovaném kompostu se nemá cenu bavit, ten nemůže být kvalitní od žádné firmy. |
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 27.4.2025 Zvětšil jsem si tu Vaši fotku. Uvádí se tam... hodnota pH... vodní výluh... 5,0 -7,5. Tak to je dost široké rozmezi. Hnojivo - není uvedeno jaké a v jakém množství. Co kus to asi originál...
No nevím, podle mne je to šmejd... radši si... celý příspěvek > |
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 26.4.2025 Většina.jsou relativně levné hobby substráty - takže jsou vadné. Za nízkou cenu to jinak být nemůže. |
 |
|
 |
Zkroucené listy na rajčatech, 26.4.2025 Substrát MR.GARDEN - už jen podle pochybného názvu je to pochybný substrát.
Používat jedně profi substráty - Gramoflor nebo Hawita.. |
 |
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 18.4.2025 Běžná hořká sůl neobsahuje bór, ale mám i hořkou sůl s boraxem. Mám i menší množství boraxu.
Ale zajímaly mne zkušenosti s přihnojením kanadských borůvek bórem. |
 |
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 17.4.2025 U jedné mé známé se to projevuje a já jsem si toho všiml na podzim taky.
Vláhy mají u mne dost a substrát je kyselý akorát.
Zajímá mne ten bór. |
 |
Kanadské borůvky - zasychání vrcholků výhonů, 17.4.2025 Na těchto stránkách... https://boruvkyboruvky.cz/choroby-a-skudci/... jsem nasel...
"Nedostatek některých mikro prvků. Nedostatek boru (B) se projevuje odumíráním vrcholků výhonů."
Má s tím někdo zkušenosti - s odumíráním vrcholků... celý příspěvek > |
 |
Vápník pod rajčata, 15.4.2025 Podle mne to není malichernost, když tady píšete bludy a zpochybňujete popis hnojiva, který je k dispozici na internetu. S takovým umanutým chováním jsem se ješte nesetkal. |
 |