|
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 Za cca 600 jsou v tom 2 akumulátory? To je tedy velmi levné. Těžko říct, jaký má takový výrobek životnost. |
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025 Akumulátorová wapka... o jaký přístroj se přesně jedná?
Zde mají nějakou levnou... https://www.nasenaradi.cz/aku-naradi/aku-tlakova-mycka-250w-30bar-2x-baterie-48v/
To je ona?
|
 |
|
 |
Black asian pear 🍐, 28.12.2024 Pokud se táto hruška pestuje vo vysokých polohách, tak to nebude nic moc. Pěstuji na Vysočině v poloze cca 600 m.n.m., jsem rád že mi dozraje Williamsova, |
 |
Špičaté zelí, 27.12.2024 Jaký kdo používá rostlinný olej? Já používám olivový, ale ten dost podražil. Nejradši mám tzv. řecký salát s balkánský sýrem. Originál Feta je také dost drahý, tak ten jen občas. |
 |
Účinná likvidace Plzáka Španělského při ekologické ochraně rostlin, 27.12.2024 Mně se tu líbí, zůstávám i nadále. Zakomplexované lidi, kteří neustále řeší, jak to tu není podle jejich představ, tu nepotřebujeme. |
 |
Bella🍎, 30.11.2024 Pane KORZÁR, nenechte se odradit. Mne se Vaše příspěvky líbí. Karolko tu nikdy nic zajímavého nenapsal... |
 |
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024 Na podzim - už řadu let - postupne vsechno zryji. Na jaře už více let používám rotavátor. Je to relativně rychlé, ale práce s rotavátorem je vcelku dost namáhavá. |
 |
Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 28.11.2024 Neotravujte s tím. |
 |
Zazimování jahodníku v nádobách, 16.11.2024 A jak jste to delal loni?
Ten "sloup" zkuste obmotat bílou netkanou textilii, ty kvetinace bych dal vedle sebe na zem a pak zakryl bílou netkanou textilii. |
 |
Zaorat nebo ne? Jahody (2), 21.10.2024 Zaorat nebo ne? Jahody... Nelze pripojit reakci.
Forbidden
You don't have permission to access this resource. |
 |
|
 |
Schnutí listů - choroba?, 3.9.2024 Mně to připadá závažné - kanadská borůvka utrpěla suchem a bude se z toho dlouho a těžko probírat. Možná bude lépe ji nahradit novou rostlinou. |
 |
Hadovky - zakrnělý konec, 3.9.2024 Odumřelé kořínky.? To by musela odumřít celá rostlina.
Záleží také na tom, v jaké kondici je listová plocha. Prostě ta rostlina nedává tomu plodu dostatečnou výživu, nic jineho v tom není. |
 |
Hadovky - zakrnělý konec, 2.9.2024 Podle mne - zvýšit zálivku nebo hnojení /nebo obojí/. |
 |
Žloutnutí listů třešně v létě, 29.7.2024 Pravděpodobně se jedná o "Skvrnitost listů třešně a višně"
Latinský název: Blumeriella jaapii |
 |
Co na plíseň okurkovou?, 17.7.2024 Pane Kuky, kolik těch postřiků dělate? U přípravku MAGNICUR FINITO se uvádí... max. 3×. |
 |