Příspěvky uživatele - 53.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvky chřadnou, 2.8.2023
Tak jo, už víme aspoň to, že všichni jsou podle vás zoufalci. Ale o tom, co je špatně na kyselině dusičné pro okyselení půdy jsme se nedozvěděli vůbec nic. Děkuji vám za hodnotnou odpověď.
Nevím o čem mluvíte, a nevím ani o jaké provokaci mluvíte. Říkejte mi třeba Damián, jak libo. Jen mě zajímá, proč je použití kyseliny dusičné špatně a proč kvůli tomu urážíte ostatní. Podle relevantnosti odpovědi se rozhodnu, zda ji použiji pro... celý příspěvek >
Nikoliv. Lžete. Nikde jste se ani jediným slovem nezmínil, proč je trocha kyseliny dusičné v zálivce špatná na okyselení půdy pod borůvkami. Dokážete toto objasnit, nebo vám šlo pouze o to bezdůvodně urážet diskutující?
Znovu se ptám, proč ne trochu kyseliny dusičné do zálivky, co je na tom pro borůvky špatné, že kvůli tomuto způsobu okyselení opakovaně urážíte diskutujícího?
Vůbec jste nenapsal PROČ ne kapku kyseliny dusičné do zálivky. Můžete zdůvodnit, co je na tom pro borůvku špatného? Váš výpad proti diskutujícímu bez zdůvodnění nemá vůbec žádnou váhu, pouze vypovídá o vás. Dále mi napište, proč mi 3 keře rostou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika