Příspěvky uživatele - 56.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvky chřadnou, 2.8.2023
Není potřeba dávat kyselinu dusičnou do zálivky. Manipulovat s kyselinou při každé zalivce může jen zoufalec. Nedoporučoval jsem 2 - 3x na jaře hnojit síranem amonným. Ale 1x Orgaminem a 1 x síranem amonným. A nedoporučoval jsem... celý příspěvek >
Už jsem to opravil. Kyselinu dusičnou používají jen zoufalci, kteří pěstování kanadských borůvek nerozumí. Dále je potřeba koupit kvalitní rašelinu. Hnojit stačí 2x ročně - na začatku jara a na konci jara - granulovaným hnojivem nebo síranem... celý příspěvek >
Mně se zas nelíbí vaše reakce. Příspěvek od MV byl hloupý, neodborný a zcela zbytečný. Jenom konverzační balast k ničemu. Vy si příště odpusttě poznámky na mojí adresu.
Co je to "obyčejná" rašelina? I v hobby marketu prodávají kvalitní baltskou rašelinu. Pokud jste koupila nějaký "noname" výrobek, tak to možná ani rašelina není. Kyselinu dusičnou požívají jen zoufalci jako pan Vysloužil, který pěstování... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika