|
Příspěvky uživatele - 215.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubovíní švestek, 11.8.2023 Děkuji a zdravím, našel jsem tam. |  | Roubovíní švestek, 10.8.2023  Dobrý den, obrátil se na mne kamarád, že by rád preroubovat svestku, která má 50-60 let. Jelikož s roubovanim peckovin nemám zkušenosti, táži se zde.
Na netu jsem našel info, že se preroubovavá tak do 10 let věku stromu.
Odrůda svestky neznámá, ... celý příspěvek > |  |
|  | Chernyj Barchat, 1.8.2023  Takhle to vypadá uvnitř. Jako na Vaší fotce. |  | Chernyj Barchat, 31.7.2023 CB |  | Chernyj Barchat, 31.7.2023  Tak tady jsou fotky. Váha 18g |  | Chernyj Barchat, 25.7.2023 Chernyj barchať jsem koupil předloni, na podnoží st.Julien. letos bohatě vykvetl, a jelikož nemám opylovač, udrželo se z tisíce květů asi 7 plodů. Velikostně jso jako myrobalan, tak nevím jestli mi prodali něco jiného, nebo by při opyleni byly... celý příspěvek > |  |
|
|
|