|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bratříčku, 20:22 Jo, jsem z tohoto města a odkud jsi ty anonyme 214..., co? Ani to nejsi schopen napsat. Pánové 153.55 nebo 152.237 nikdo nemá právo vás odsud vyhazovat. Když chcete vyjádřit svůj názor, tak ho vyjádřete, ať si psi štěkají, jak chtějí. Nemusejí to... celý příspěvek > |  | Bratříčku, 14:20 Pane SPCH, budete tak hodný a vysvětlíte čtenářům význam toho billboardu, který visí u zdejší nemocnice? Ten druhý člověk přece není žádný Hrnčíř. Je to obličej člověka, který hrozí evropským metropolím atomovým bombardováním a nedávno hrozil i... celý příspěvek > |  |
|  | Bratříčku, 9:15  To jste mě mile překvapil, pane SPCH, že jste připoměl výročí přepadení Československa, které zosnoval tehdejší generální tajemník Komunistické strany Sovětského svazu soudruh Leonid Iljič Brežněv. Nezapomeneme. |  | Broskvoně 2025, 7:24 MH: Zápasím tady s úrodou Suncrestu a Benedicte. Navíc mraky plodů na E.Lady, Princess a Regině. Takhle to nemůže jít dál. Všechno silně redukuju, aby to příští rok nemělo skoro žádné plody. Taky si nedokážeš představit, jak to vypadá, když musíš... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 20.8.2025  To fakt nevím, kamaráde Waltře. S vlnovníkem rajským jsem se ještě nesetkal. Na straně 3 tohoto vlákna jsem fotil postižené listy a nyní přikládám aktuální. Ta alternarie mi připadala jako relevantní, ale nenapadá plody, tak to bude něco jiného.... celý příspěvek > |  | Halehaven a Fairhaven, 20.8.2025 Omlouvám se největšímu fandovi meruněk a broskví, panu MH za tu svoji ZÁRVU (maďarsky zavřeno). Letos je toho ovoce šíleně moc, že časem člověk odpadne. Jabka a hrušky nechávám prozatím vlastnímu osudu. Nejvíc nás tady zavalil právě Halehaven. Kdyby... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 20.8.2025 Včera jsem odštípal zase plný fúrik žlutého listí z rajčat. Vůbec nevím, o co se jedná. Plody tato choroba vůbec nenapadá. Listy napadá nejenom staré, ale všechny po celé rostlině. Co se týče plísně bramboru, tak na Goldkrone byly už asi čtyři hnědé... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 14.8.2025 Hombre za radu na vyčištění karburátoru panu PP "pěkně poděkoval", tak alespoň předpověď na 33°C - 37°C, místy i velmi pěkných 38°C pana PP snad potěší. S babičkou si krásně prohřejí kosti a robotická sekačka může s chutí vyrazit do pažitu a pěkně ho... celý příspěvek > |  | Meruňka - kruhy na plodech, 8.8.2025 Nekácejte, nekácejte. Mě by ale přesto zajímalo, jak je na tom třeba rosti&slavík, který všechno nakažené, co koupil nemilosrdně likvidoval. Mohl jsem to dělat také tak a neměl by sem problémy, jak dopěstovat některé neodolné, leč velmi kvalitní... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 8.8.2025 Nevýhodou pěstování rajčat v květináčích venku na slunci je to, že je musíte každý den zálévat, jinak svěšují listy. Pokud zapomete, a zalejete je až tehdy, když mají listy svěšené, do pěti minut je zase narovnají. Chtěl jsem se zeptat Milana, nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Hrušky 2022, 8.8.2025  Pan MH mi připomněl svým příspěvkem s jakousi velkou hruškou, že tady mám také hrušky. Nějaké spadané Kozačky nebyly špatné. Pozapomenutý postřik proti rzi, jsem provedl až když se rez na listech objevila a oranžové skvrny později zhnědly a dále se... celý příspěvek > |  | Tomel,Kaki.🍈, 8.8.2025  Jak je patrné z fotky, místo naroubované odrůdy vyrazil od spodu původní Tomel viržinský. Lze se ale dočíst, že pokud jeho plody dobře vyzrají a netrhají se zbytečně brzy, kdy jsou ještě svíravé, jsou údajně chutné. |  | Fortune, 8.8.2025  Mám asii tři plody na Flavor Supreme a jeden na Queen Elizabeth, jsou ještě zelené. Dapple Dandy č.2 ještě taky není zralá. Nejlepší hlášku měl PP, když napsal: "Ať koupíte, co koupíte, vždycky je to bluma". Doma jim taky název... celý příspěvek > |  | Toptaste, 8.8.2025  Bohatou úrodu letos slibuje i TOPTASTE. |  | Švestka Jojo, 8.8.2025  Nespokojnosť s odrodov Jojo. (napsal Milo Korzár a přidal fotky)
Já si slivky JOJO docela cením, protože má dobrou jistotu sklizně v druhé polovině září. Kvalitnější švestky jako Presenta, Elena, Harbella, Joganta, Tolar neudržím na stromech... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|