|
Výrůstky jabloně, 30.7.2023 Také si to myslím. Starý strom, nahoře bude dožívat, cítí zánik, tak se chce zachránit... Lída |
 |
Velkopavlovická meruňka, 30.7.2023 Pro vložení více fotek najednou musíte být přihlášený. Lída |
 |
|
 |
Má ještě šanci?, 29.7.2023 Zkusila bych ho přesadit, podle fotek bych řekla, že už má květináč plný kořenů. A spíš bych ho dala někam pod strom do polostínu. Lída |
 |
Likvidace výmladků, 29.7.2023 Jedině ručně. Herbicid použít nemůžete, zlikvidoval byste si celý trubač. Lída |
 |
Nerostoucí melouny, 27.7.2023 Asi se tam někde ukrývají slimáci... Lída |
 |
Nazev, 27.7.2023 Broskvoň, možná nějaká z pecky... Lída |
 |
Royal Tíme,Royal Blenheim, 26.7.2023 Kdybyste se přihlásil, tak ty fotky můžete dát najednou ;-)) Lída |
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 25.7.2023 10-40 cm Lída |
 |
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 No já když chodím na "zahradu", tak dám "zahrada.cz" a hned "nové příspěvky", na úvodní stránku běžně nechodím. Lída |
 |
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 Bylo to k vláknu "Název trvalky" ve 21,47. Je to v "nových příspěvcích". Lída |
 |
|
 |
Katastrofické přemnožení mravenců v trávníku, 22.7.2023 Kamarádka jim dávala prášek do pečiva smíchaný s trochou cukru (sežerou =prasknou). Kdysi mému kolegovi v práci lezli pěšinkami oknem do kuchyně, umyl pěšinky octem a přestali tam lézt (vadila jim jiná kyselina, než ta jejich)... ... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 Teď právě jsem odpověděla na dotaz příspěvkem s fotkou a v nových příspěvcích se okamžitě objevil i s označením obrázku, jako dřív. Lída |
 |
Název trvalky, 22.7.2023  Jedna fotka sazenic topolovky z netu... Lída |
 |
Plevel odpuzující slimáky, 20.7.2023 Tak jsem náhodou zjistila, že pryšec kolovratec je nejenom běžný plevel s jedovatým mlékem, ale i že odrazuje slimáky od konzumace sousední rostlinky. Slimouši mi totiž poslední dva tři roky pravidelně likvidují vysázenou majoránku. Buď z ní zůstanou... celý příspěvek > |
 |
Změny ve fóru ++++, 20.7.2023 Ha ha ha, kde jste na to přišel? Asi by to opravdu chtělo ten hadr na hlavu, jinak se tou záští a nenávistí zalknete. Lituju vás, takhle nenávidět lidi okolo bych nikdy nechtěla, snažím se spíš pomoci, pokud mohu. Ono je přísloví :
Dobro i zlo je... celý příspěvek > |
 |