|
Příspěvky uživatele - 131.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023 Vážení uživatelé,
chtěli bychom vás však upozornit na důležitý aspekt, kterým je zachování slušného chování a vzájemného respektu. Chceme, aby zde každý mohl svobodně vyjádřit své myšlenky a názory, aniž by se bál napadení nebo urážlivých... celý příspěvek > |  | Změny ve fóru ++++, 18.7.2023 Vážení uživatelé,
Chceme vám poděkovat za vaši aktivní účast v diskuzích a za veškerou poskytnutou zpětnou vazbu. Velmi si vážíme vašich názorů a připomínek.
Rádi bychom vás informovali, že nadále provádíme technické změny na našem webu.... celý příspěvek > |  |
|  | Změny ve fóru +++, 27.6.2023 Vážený pane Waltere,
víme, že jste aktivním uživatelem našeho webu Zahrada.cz, proto Vás chceme poprosit, jestli byste nás mohl kontaktovat na náš email : redakce@zahrada.cz. Několik posledních měsíců jsme provedli na našem webu několik změn,... celý příspěvek > |  | Moje tulipány, 27.6.2023  Mám z toho velkou radost, že jsem konečně něco vypěstoval. |  | Tulipány na zahradě, 27.6.2023 Mám z toho velkou radost, konečně se mi povedlo něco vypěstovat. |  |
 |
|
|
|