Příspěvky uživatele - 131.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023
Vážení uživatelé, chtěli bychom vás však upozornit na důležitý aspekt, kterým je zachování slušného chování a vzájemného respektu. Chceme, aby zde každý mohl svobodně vyjádřit své myšlenky a názory, aniž by se bál napadení nebo urážlivých... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 18.7.2023
Vážení uživatelé, Chceme vám poděkovat za vaši aktivní účast v diskuzích a za veškerou poskytnutou zpětnou vazbu. Velmi si vážíme vašich názorů a připomínek. Rádi bychom vás informovali, že nadále provádíme technické změny na našem webu.... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 27.6.2023
Vážený pane Waltere, víme, že jste aktivním uživatelem našeho webu Zahrada.cz, proto Vás chceme poprosit, jestli byste nás mohl kontaktovat na náš email : redakce@zahrada.cz. Několik posledních měsíců jsme provedli na našem webu několik změn,... celý příspěvek >
Moje tulipány, 27.6.2023 Obsahuje fotku
Mám z toho velkou radost, že jsem konečně něco vypěstoval.
Tulipány na zahradě, 27.6.2023
Mám z toho velkou radost, konečně se mi povedlo něco vypěstovat.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika