Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lepotica se asi zbláznila, 4.6.2022
To se stává, vlivem teplot, vláhových podmínek, po poškození stromu kroupama, viděl jsem to mnohokrát i na jiných ovocných stromech.
A co vaše višně?, 4.6.2022
Nechci vám kazit radost s Morelou, ale připravte se na trvalý a urputný boj s moniliovým úžehem...
Kdy dát do země brambory?, 4.6.2022
Také vás musím pochválit! Ještě štěstí, že my tak velké ještě nemáme. Dnešní průdký déšt a kroupy by z nich naděl ohrabky. Zatím si musíme vystačit ze starýma ze sklepa, ale letošní kedlubny a salát už jsou poživatelné. :-)
Suchá skvrnitost listů peckovin, 4.6.2022
Pane Petře, já jsem někde v internetovém obchodě Antre zahlédl, jinak to že něco není dostupné na internetu ještě neznamená, že to není dostupné vůbec. Se suchou skvrnitostí mezi jejiž průvodní jevy patří dírkovitost listů jsem nikdy problémy opravdu... celý příspěvek >
Kdy dát do země brambory?, 4.6.2022
Moc pěkné pěstitelství! Brambory se dají zabalit i do novinového papíru s trochou hlíny, pilin nebo substrátu naskládat do bedničky, nechat zakořenit a pak ty balíčky celé vysadit a není potřeba tolik květináčů a místa. Jen ty nepříznivé látky z... celý příspěvek >
Pěstování hlívy, 4.6.2022
Ukončena třetí sklizen z mého malého hlívového pěstitelství. Ze třetí sklizně uvařeno 5 porcí polevky na způsob drštkové (250g hlívy) a houbová omáčka by vystačila možná na porcí 6 tam šel zbytek. 1. sklizen 0,5 kg, 2. sklizen 1,2 kg, 3. sklizen 0,8... celý příspěvek >
Rajčata choroba, 3.6.2022
Mám doma starý příbalový letáček od Champion a při porovnání s aktuálním jsou velice zajímavé změny v ředění u různých plodin a rajčata tam pro jistotu už nejsou vůbec uvedena. Otázkou je, jestli bude přípravek vůbec účinkovat, když koncentraci pro... celý příspěvek >
Který výhon zaštípnout, 3.6.2022
Jakou pěstujete odrůdu?
Suchá skvrnitost listů peckovin, 2.6.2022
Pane Petře, při hledání různých postřiků proti plísni bramborové jsem narazil na přípravek Antre 70 WG, který má registraci pro suchou skvrnitost u třešní a višní. Doufám, že to zvládnete zachránit!
Meruňky 2022, 2.6.2022
U nás přes noc trochu popšelo 8 mm, pod stromy vysečeno, Celkové přírodní zálévání za dva dny 13 mm, to je celkem pěkný start do června. Jen aby to vydrželo. Poslední přihnojení stromů v zálivce zákvasem ze slepičinců plánuju v polovině června.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 2.6.2022
Na zahradě máme taky jen pár stromů a přísun patogenů z okolí je hlavně ve formě mšice, roztočů a monilie.
Topgigant, 1.6.2022
Já už do žádných novinek nejdu, poslední švestku kterou jsem koupil byl Topper na myrobalánu podle štítku. Originál roste velmi slabě, je zaštěpovaný až v korunce, to se dnes už moc u školkařských výpěstků nevidí a kmen je asi nějaká švestka. Možná... celý příspěvek >
Suchá skvrnitost listů peckovin, 1.6.2022
Se suchou skvrnitostí jsem nikdy neměl problémy ani na švestce Hanitě a ani letos žádné flíčky a nebo dírky na listech nevidím. Přípravky proti ní žádné nemám, naštěstí jsem všechno opadané listí pod merunkama společně s trávou spálil ještě v době... celý příspěvek >
Výška natě u brambor, 1.6.2022
Postupem času polehnou i natě které nejsou tak vysoké. Nepěstujete je náhodou někde zatíněné pod stromy, mají dost světla, že tak ženou? A co mandelinka? U nás už se líhne, včera jsem udělal první postřik, je jich tam jako vší, bohužel pět hodin po... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 1.6.2022
Mám rajčata i venku, ale letos se budu spoléhat hlavně na skleník kde jsem před nedávnem opět přitápěl. Přesunul jsem ho na jaře na panenskou půdu předešlý rok vyhnojenou hnojem a je to na růstu znát. Zálévám už jen deštovkou už do ní nepřidávám ani... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika