Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uhorková sezóna 2022, 3.7.2022
Přiznám se, že to až tak nesleduju, za kterým je listem... Také mám rád hruboostné, jsou lepší na kvašáky. Jen to letos ty naše tři chřibské hradní paní z Buchlova, ze Střílek a z Cimburka flákají s odháněním škůdců...
Ještě byla opomenuta Jitka F1. 
Ještě dodám, že nepěstuju ve skleníku. Jedná se vše o polní pěstování.
Už budeme letos konečně také zavařovat nakladačky, sběr začal. Bude ale potřeba ochrana proti breberkám a tak přemýšlím který ze dvou akaricidů použiju a nebo jestli dám šanci Spintoru... Letos pěstujeme hlavně Orfeus F1 a Twigy F1. Mám ale i pár... celý příspěvek >
Nemoc hrušně - Clappova, 3.7.2022
Vertimec 1,8 EC na hrušně nebyl, nebo aspon podle příbalového letáku který doma ještě mám tak ne. Vertimec 1,8 SC je i na hrušky uvedena je mera skvrnita. Vertimec EC měl třeba na okurkách OL 7 dní, Vertimec SC už má OL jen 3 dny. U Vertimec EC bylo... celý příspěvek >
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022
Skořápky vajec radili dávat přímo ke kořenům při výsadbě...
Stříkačkou šel dávkovat třeba dobře stařičký Reldan, ovšem s těmi hustými bílými dnešními přípravky má stříkačka problém. Jehlu jsem na nabírání nikdy nepoužíval, ptoto se nebylo možno do některých lahviček dostat, a v nasazeném brčku zustávalo mnoho... celý příspěvek >
Zahrabávat vnitřnosti z ryb pod merunky radili i odborníci v televizním receptáři... Majitel merunky se nevyjádřil, tak to tu nemá cenu hrotit... Možná je tam ta merunka úplně sama a je jí smutno.
Mám nový srážkoměr a chci se pochlubit, 2.7.2022
To asi proto, že sme spolu zatím nepřišli do intimnějšího rozhovoru.
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022
Já zase slyšel, že když autem na silnici přejedeš černou kočku, zakop ji pod trnku a uvidíš jaká bude velká úroda. Třeba to bude platit i pro merunky. Já jsem však s podobnými fetiši opatrný. Aby pak neměla jen srostlá dvojčata jako v pohádce Třetí... celý příspěvek >
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022
A čím je postižena moniliovým úžehem? Máte problémy s jarnímy mrazy? Jaká je to odrůda?
Pane Waltře, já mám největší problém s hnilobou na jedné merunce, u které se sešlo nejvíce nepříznivých faktorů kromě krupobití. Ráno je zastíněná hruškou a douglaskou, rosa se drží v koruně dlouho, roste u potoka kde je hodně vlhké povětří, a je... celý příspěvek >
Pane Waltře, u nás přes noc prvních necelých 5 mm červencových, ještě by do chtělo v následujích 14 dnech aspon 45...
A co vaše višně?, 2.7.2022
U sousedů už se pěkně červená Ujf... furtos, ale zatím nejsou na chalupě. Doufám, že sklizen nepromeškají...
Stare listove hnojivo, 1.7.2022
Já zítra paslí na révě stříkat budu, pokud bude dobré počasí, postřikem čerstvě připraveným. Jinak vám k tomu nemůžu nic jiného říct, když první to byla listová výživa a nyní už i i další přípravek... Příště si tam dejte popisek...
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika