Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přehnojení, 3.8.2022
Třeba mají skleník přes celou zahradu a je to OK pane SPCH.
Meruňkotřešeň Aprikyra, 3.8.2022
Co se týká zeleně kterou jste uvedl, tak v TEPELNě upravené formě se s velkou pravděpodobností nejvíce konzumují merunky. Když jsem kdysi studoval různá složení želírovacích přípravků, v některých byl obsažen rostlinný olej a ten je pro uvolnění... celý příspěvek >
Meruňkotřešeň Aprikyra, 3.8.2022
Odrůdu neznám, otázkou je, jestli je to pravdu kříženec a nebo jen název jako třešnové rajče nebo rybízové rajče, kde je jasné, že rajčata s rybízem a třešněmi mají společnou jen velikost a tvar plodu. Já mám rád klasické merunky mají mnoho cenných... celý příspěvek >
Topgigant, 3.8.2022
Některé Topgiganty se vybarvují a navzdory obrovské násadě je velikost plodů pořád hodně velká. A to jsem prováděl jak ruční probírku tak setřásání. Proveden postřik proti moniliové hnilobě zatím z důvodu prevence a ne masivního napadení.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 3.8.2022
Včera byla večer očesána Borovinka, plody už některé dost zralé hodně padaly, sice jen jeden postřik proti obaleči, ale menší napadení červíky celkovou sklizen a výnos moc neohrozilo. Ono hodně záleží jak ten postřik člověk trefí.
Přehnojení, 3.8.2022
Pokud tam nepěstujete červenou řepu, můžete být s rajčatama v klidu. Oba výpěstky mají sice červenou barvu, ale zatím co v rajčatech se dle mojí chytré knížky dusičnany téměř neusazují, červená řepa je zabiják a pozor by si měli dát lidi s chorobama... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 31.7.2022
Nádherná násada pane P.Z.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 31.7.2022
Dnes musela být podepřena Idared a budu to muset ještě vylepšit. Mohlo by tam být i více než 150 kg jablek. Chystám se tedy pro jistotu ještě stříkat obaleče a to raději Mospilanem, který pronikne až dovnitř jablek. Do sklizně je ještě daleko.... celý příspěvek >
Učím se roubovat meruňky, 30.7.2022
Nepochopitelně jsem to napsal. Prostě je potřeba rozdělit pastvu třeba na tři a nebo více prostorů a ta zvířata přehánět, aby měla čerstvou pastvu. Jinak krávu už bych nehtěl, i když je inteligentní a může se pást i uvázana na dlouhém vodítku. Kaza... celý příspěvek >
Záleží kdy očkujete, pokud na očko spící nyní, ujmutí poznáte podle samovolně upadlého řapíku, pokud ho ponecháte a šikovně to zavážete. Roste až příští rok na jaře, i když se mi u broskvoní stalo, že výrostlo ještě toho roku.
Už jsme tam měli kamerunské ovce takže drátěné chráničky na kmeny ještě mám a ploty na přehrazení pro ně vymezeného prostoru také. Byla to tehdy velká investice, bohužel maso nám nikomu moc nechutnalo a ani ho na nich moc nebylo. Ty kozy budou druhý... celý příspěvek >
Já bych chtěl do sadu na vypásání do budoucna pustit stádečko koz, nejen proto upřednostnuju klasické kmeny a koruny na bujněji rostoucích podnožích. Kolik potřebujete závlahové vody na pane Waltře? U mě když příjde přísušek na peckovinách to hned... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 30.7.2022
Hlavně at vám chutnají, já tyto odrůdy neznám. Budu muset přihnojit trochu draslíkem, dnes jsem trhal tyčková Start a u stopky je ten nedostatek živiny poznat. Keříčková v tomto směru bez problému Galera červená a to žluté už nevím jak se jmenuje.
Papriky 2022, 30.7.2022
Zamrazené papriky plníme ve většině případů masovou směsí jako když se dělá sekaná. Něco se použije třeba pod maso, do guláše nebo na pizzu. Já do salátů nedávám ani papriku čerstvou, ne že bych si někdy nezobl, ale je to pro mě moc těžká zelenina na... celý příspěvek >
To máte pěknou sbírku. Já Průsvitnému letnímu nikdy moc nepřišel na chut, A to z něj jeden pán dokonce údajně připravuje kvas. Máme ho na jednom stromě společně s Mac Intosh a už chřadne i s tou druhou a letos ani žádná úroda nebude. Ono asi mu... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika