Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Permasemínka rajčat i další zeleniny, 6.8.2022
Viděl jsem dokument o rajčatech od pěstitele ze zahraničí. Mají tam neuvěřitelný sortiment.Jinak o F1 jsem slyšel spoustu zaručených informací, že mají vliv na neplodnost u lidí a že znovu nikdy nevyklíčí. Co se týče rajčat tak vyklíčí a mám to... celý příspěvek >
Permasemínka rajčat i další zeleniny, 6.8.2022
Pokud ta permaosiva mají rostlinolékařský dohled a nedochází k šíření chorob je všechno OK. A co se týká toho, že jsou vypěstována bez chemie? Pokud chcete mít aspon trošku slušný záhrádkářský výnos, stejně musíte občas rostliny ochránit postřikem,... celý příspěvek >
Mantet, 6.8.2022
Vynesl jsem jablka z lonské sklizně, která ještě byla ve sklepě. A opravdu si pochutnávám na zaleželých Mantet a Borovinky už se také dají. Opravdu jsem z jeho ochutnávky po mnoha letech nadšen. A i když moc nestříkám, a jak už jsem psal červíky jsem... celý příspěvek >
Rosolovité vejce, 6.8.2022
Málo vápníku nebo nedostatečná schopnost ho příjmout. Udelejte jim snůšku, aby se vejce odkutálelo, at za tu dobrotu máte aspon nějakou odměnu a nemusíte jen krmit a vejce vyklované.
Jílové jezírko, 5.8.2022
Pokud tam není opravdu mokřina a nebo přítok vody tak se na to jezírko vykašlete i kdyby vám to z dotací postavili za hubičku. Já obdivuju nadšence i na You Tube, kteří se do toho pustili a mají pořízená třeba tři čerpadla s ohromným průtokem,... celý příspěvek >
Určenie odrody, 5.8.2022
Na dolanku slyším všude chválu, ale zatím jsem nezaznamenal, že by z ní byl vysazen velkoprodukční sad. Dokonce ani v sadech různých výrobců lihovin jsem tuto odrůdu nezaznamenal. Je pravda, že už to ale tak pečlivě nesleduju. Já už taky žádné jiné... celý příspěvek >
Určenie odrody, 5.8.2022
Pane Mičurine, víte něco o klinu Pardubické Malvazinky? Narazil jsem na ten název, ale nic přesnějšího nevím. Klasických slív Malvazinek mám letos jen pár kg na ochutnání, ani jiných renklod nemám na rozdávání.
Rajčata 2022 I, 4.8.2022
Za pár dní to vypukne, bude se vařit první dávka leča nejen z červených ale i ze žlutých. Letos poprvé pěstovanou poloranou keříčkovou Galeru si ale budu šetřit na kečup. Prozatím se pořád zdá, že bude mít pevnou konzistenci i při přezrání, žádná... celý příspěvek >
Určenie odrody, 4.8.2022
Na první fotce to já vidím na Malvazinku. A ta trnka, možností je víc, pokud se jedná o starší odrůdu mohla by to být třeba Zimerova, ale fakt to je jen hádání a neberu v úvahu čačanky, Němky, švédky a spol.
Chybi okurce dusik?, 4.8.2022
Obávám se, že je to trvalka... v ideálních podmínkách.
Tak vám přeju dobré pochutnání při ohlodávání mladičké ještě mléčné kukuřičky u vybraných upravených odrůd. ;-)
Ještě jako smáčedlo přidat kapku stolního oleje třeba řepkového. Nissorun nezabijí staré brouky, dělá z nich pouze impotenty.
Třeba kukuřici? :-)
Nissorun 10 WP i ze spodní strany listů. U Vertimecu byla snížena oproti minulosti OL a upraveno ředění.
Meruňkotřešeň Aprikyra, 4.8.2022
Ale já vám to neberu pokud si doma připravujete koncentrát z vašich zelenin a ráno si při snídani mlsáte. :-)
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika