Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace slivoně, 11.8.2022
Dle mého soudu Althanova renkloda, u nás v Chřibech už jsou některé plody parádní a zralé, výborná chut. Je cizosprašná.
Réva 2022, 11.8.2022
Hrozny obou odrůd máte krásné, škoda toho poškození, ale připadá mi to jako od ptáků, bobule jsou úplně pryč. Zkuste přihnojit hořčíkem, na té druhé odrůdě je vidět nedostatek na listech.
Réva 2022, 11.8.2022
U moštáků se síra moc před sklizní nehodí, sirka ve víně pak můž být cítit... Hmyz mám nyní na švestkách Hanita a Topgigant, víno je prozatím v klidu, ale kos už chodí na ochutnávky. Stejna tak slepice, které mají dvě hlavy ve výběhu. Byste nevěřil... celý příspěvek >
Réva 2022, 10.8.2022
Větry posledních dní mně na jěkolika keřích v nově vysazeném vinohrádku polámaly opěrné kůly vyrobené z odpadových odkorku.,ke škodám nedošlo. A já jsem si myslel, že to letos vydrží. U jednoho starého keře Krystalu v jiné části zahrady došlo dokonce... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 10.8.2022
Mám stejného výrobce, asi změnili popisky.
Č. lepotica a Katinka, 10.8.2022
Oprava, čačanská rodná je prý bájnou odrůdou odrůdou všech palírníku. Ale nepěstoval jsem ani ranou a ani rodnou.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 10.8.2022
Takový obal jako vy rozhodně nemám už jen proto že tam mám měrnou jednotku ml a ne dcl.
Ta čačanská raná je prý bájnou odrůdou všech palírníků, ale já jsem ji nikdy nepěstoval. Zatím to s tou fádností není tak zlé u Topgigantů, pomohl jim silný vítr ze stromu dolů, dnes k večeru už to dalo plný košík. Ale během pár dní budou opravdu... celý příspěvek >
Já mám konkrétně Kalcolit forte kde se udává 200 ml přípravku na 10 l vody. V ta horka jsem dával 150 ml na 10 l vody. Přepočteno na 1 l vody, protože toho do skleníku nebylo tolik potřeba. Musel bych se jít podívat jaké složení je na butelce přesně... celý příspěvek >
A to jsem do toho skleníku vlastně dával o čtvrtinu slabší koncentraci...
Učím se roubovat meruňky, 10.8.2022
Kolik už máte naočkováno pane Tomáši? Já už jsem včera a dnes tak po různu chip buddingoval. ;-)
Já ho používám také, ale když byla velká horka, rajčata při předepsaném dávkování ve skleníku na druhý den po noční aplikaci rolovala listy. Nyní se ochladilo a stříkl jsem jabloně doporučenou koncentrací a všechno je OK.
Býlí dým ze sekačky, 10.8.2022
Nevím jakou máte sekačku a jaké má všechny funkce při startování, tím narážím na zapnutý sytič nebo špatná kvalita benzínu, případně problém s olejem v motoře. Zeptejte se raději odborníků. :-)
Hanita, Topgigant - padané a Toptaste ze stromu utržený se dají jíst.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 9.8.2022
Já už nyní budu stříkat a už jsem jabloně stříkal pouze vápníkem na list, kvůli hořské pihovitosti jako prevenci.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika