Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 27.8.2022
Rok má 365 dní a není téměř dne, kdy by u nás nepadla nějaká sklenice a je jedno jsetli vegetariánka a nebo masovka. Takže asi tak. A co se týká jakosti, konzervované věci z obchodů moc nekupujeme, ale když ano, tak tam rozhodně není psáno do roka a... celý příspěvek >
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 26.8.2022
Tak jsem ty zavařeniny značně podcenil a musím to opravit, než dostanu vynadáno. :-D Ono tam těch sklenic je 200, ale jen v jednom reále... Takže celkově jich bude cca. 400 a ještě o kousek víc, ale jsou v tom odhadovány kromě ovoce, zeleniny, kečupu... celý příspěvek >
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 26.8.2022
Pár knedlíků se v mrazáku pro strýčka příhodu taky u nás najde pane Petře. Nám elektřinu v mrazáku žere hlavně maso z růných zvířat. :-D Ale abych úplně nekecel, jeden z mrazáků je zeleninově ovocný. Pane Petře, máte doma celoročně v provozu 3... celý příspěvek >
Švestky 2022, 26.8.2022
Pak jsou ještě prodejci ne školkaři, kteří mají znalosti, rádi vám poradí, ale v dobré víře něco koupí z dovozu, a taky to nemusí být ta odrůda, o které se píše na štítku.
Švestky 2022, 26.8.2022
Pokud hledáte dobrého prodejce, doporučuju zahradnictví ZaPo Pod Svahy Uherské Hradiště. Já tam před mnoha lety nakupoval stromky z Německého šlechtění přímo z Fytosu Plzen a se záměnama problém není. Ale třeba školka Střílky a nebo Litenčice a... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 26.8.2022
Williamsova čáslavka začíná (žlutá) teprve začíná. Dnes jsem dovezl pár popadaných plodů. Bude toho tak kolem 50 kg, bečku nemá cenu začínat, nevím co s tím vším, možná zajedu do moštárny. Zdravím z Chřibů.
Švestky 2022, 26.8.2022
Zdravím do Kuřimi, Stanley pomaličku začíná, spíše ale červem padlé plody. Jinak Domácí velkoplodé také moc letos nemám, ale ta bude až tak koncem září. Zdravím z Chříbů.
Topgigant, 26.8.2022
Hanitu už mám sklizenou, stačilo trochu drcnout do stromu, ale Topgigant chce vydržet asi až do půlky září. Postupně sklízím zralé, už hodně dlouhou dobu a ani moc obaleče se na této pološvestce neusadilo.
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 25.8.2022
Pane Petře, měl jsem koupených 5 stromů Stanley a to hlavně z důvodu pro lepší opylení Toptastů. Z těch 5 stromů zustaly dva, ty tři zašly ještě mnohem dřív před tou záplavou. Mám od nich už jen štítky na památku.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 25.8.2022
Já mám Stanley jen dva stromy a téměř nic na nich není, tak tam ani nemá co hnít. Kdybych rajčata občas nestříkl přesličkou a nebo šalvějí, byla by už hlavně ta žlutá hotová, i nat celeru chytla plísen, ale třeba žlutá v sadě jsou na tom lépe než v... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 25.8.2022
Pane Petře, ve sklenicích se to skladuje také. :-) Ze švestek nejvíc praská Toptaste, u Hanity to bylo jen ojedinělé, Topgigant nepraská vůbec. U nás napršelo pouze kolem 30 mm a to jsem do toho ještě zaléval aby nepřetékaly nádoby. Na rozdíl od... celý příspěvek >
Meruňka z pecky, 25.8.2022
Došlo k ochutnávce i té bělomasé broskve, rovnou píšu, že jsem pecky z bělomasé odrůdy nevyséval, sice jsem kdysi jednu v minulosti pěstoval, ale to už je hodně dávno. Na rozdíl od té ze šlutou jde hůře od pecky a slupka je více hořká. Jinak sladká a... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 25.8.2022
Já mám dva druhy lakmusových papírků, ph metr jsem zkoušel používat do bazénu, ale dělal opravdu psí kusy a nedalo se tomu věřit.
Réva 2022, 24.8.2022
Negro nemám, na výstavě mi ho nechtěli před mnoha lety prodat, že je to jen pro ty, kteří umějí stříkat. Krása! Já budu muset asi začít sklízet Festivalnyj, páč mi ho kos sežere, vždy se tam nějak dostane, nemám dost sítí a kočky hlídat nestíhají.
Rajčata 2022 I, 24.8.2022
Cukernatost prozradí ulepené prsty a ne chutě na jazyku a hlavně jak to pak bublá v bečce, ovšem u rajčat asi ne... ;-)
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika