Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Libštátská dalmatinka, 14.1.2023
A jaké způsoby zpracování tohoto ovoce jste za tu dobu otestoval?
Libštátská dalmatinka, 13.1.2023
Kdvo ví odkud, třeba i z Anglie kde pěstují Viktorii. Hlavně at se stromeček vyhne šárce, nebo ji moc nenapadá monilie. Jinak by se z ní mohla stát jen rarita z rok od roku se zhoršující chutí, což z vlastní zkušenosti znám... Hodně štěstí při... celý příspěvek >
Slivoň, 13.1.2023
Na pražských trzích byla v hodně dávné minulosti Dalmatinkou nazývána Malvazinka - modročervená slíva - Atlas tržních odrůd ovoce - Kamenický, Kohout - 1957.
Libštátská dalmatinka, 13.1.2023
Pěkné! A co slupka, je kyselá jako u originální dalmatinky (Malvazinky)?
Je CO2 spolahlivy indikator?, 8.1.2023
Aby se vám z toho nestalo pivo...
Učím se roubovat meruňky, 30.8.2022
Dnes u nás prolítávalo letecké snímkování zrovna když jsem kopal rygol pro výsadbu revy. Vy ty fotky ještě nemáte? Já myslel, že na obecním úřadě, v JZD, na zámku a v pastáku mají všechno z první ruky. Pokud jsem někoho nezmínil tak se omlouvám, páč... celý příspěvek >
To jsem rád pane Waltře.
Pro vás asi žádný a vzhledem k tomu, že zakladatel tématu už dlouho nereaguje, smysl to opravdu přestává mít. Chtěl pracovat s tím co má na vlastní zahradě. On si každý myslí, že roubovaní je hop na krávu a je tele.
Réva 2022, 29.8.2022
Protrhal jsem Festivalnyj na 7 l burčáku. :-D. Cukernatost moštu 18,5; měřeno klasickým moštoměrem v odměrném válci. O moc víc cukru už tam stejně nedostanu, slunko tam svítí jen něco málo přes půl dne... a západní vůbec. Rozmačkané hrozny bylo nutno... celý příspěvek >
Učím se roubovat meruňky, 29.8.2022
Připravuju záhonek pro výsev semen na výrobu domácích podnoží. Kromě merunkového semenáče zkusím renklodu a mirabelku. Pro jarní roubování mám připraveny kořenové výmladky z Wangenheim.
Pěstujete keříčková (determinantní) rajčata?, 29.8.2022
Já budu příští rok pěstovat rajčat méně, ale určitě mezi nimi bude keříčková Galera. Sice je poloraná s pevnější slupkou, ale pro kuchynské zpracování výborná. Slupka se při pasírování nerozdrolí a nedostane se pod síto tak je výrobek jemný s... celý příspěvek >
Je to myrobalán?, 28.8.2022
Pecka Durancie je oproti pravé švestce baculatější, pravá švestka je štíhlá, podlouhlá špičatější. Ve vašem případě bych řekl, že je to Wangenheimova pološvestka, stejně tak jako i ta druhá větší pecka je z nějaké pološvestky. Ale je to pouze můj... celý příspěvek >
Proč zhořkne rajský protlak?, 28.8.2022
Ono taky záleží na odrůdě rajčat, co mám letos Galeru, není tak energeticky časově náročná, jak je zde uvedeno. Při druhé várce jsem dělal poloviční dobu, než tu první podle receptu. Já ale hustím pouze kečup, u protlaku to není tak moc potřeba.... celý příspěvek >
Proč zhořkne rajský protlak?, 28.8.2022
Možná se vám po obvodu hrnce nad hladinou připálil.
Réva 2022, 27.8.2022
Já aktuálně můžu bez problémů konzumovat Krystal, Festivalnyj a jedno které nevím jak se jmenuje. Chtěl jsem jednoho vinaře požádat o pár řízků Iršai Oliver, ale nějak z toho sešlo. O tom Negru mi to na té výstavě prodejce tvrdil a úplně mně ho... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika