Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A je po meruňkách, 8.3.2023
Já se nepřu, jde jen o to, že prostě mi na my-kl-a po jedné dost ostré zimě odešla celá nádherně narostlá Velkopavlovická zaštěpovaná v korunce, která vůbec v předešlých letech neměla žádné mrtvice a ani klejotoky. Pána neznám, že prodává merunky... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 7.3.2023
Ještě dodatek dalšího zdroje ohleně podnože my-kl-a pro merunky. Ing. Josef Kutina ji pro merunky neuvádí jen pro slivoně.
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 6.3.2023
Pane Petře, špičkové kvality a jiné ligy je do dřevěného sudu škoda. Protože tam se pálenky z jablek ve většině případů dávají. Já se nehodlám v pěstování jablek moc rozjíždět abych měl neupotřebytelné přebytky, protože by byla v okolí zase jen... celý příspěvek >
Česnek ze semen, 6.3.2023
Pacibulek jsem vyséval kvanta, rostlo to jako z vody a nikdy jsem neměl plísen. Vyseval jsem je na podzim a nebo na jaře nemělo to vliv na růst a ani velikost nedělených cibulek, které z pacibulek narostly. Když ty nedělené cibulky vysadíta na... celý příspěvek >
Česnek ze semen, 6.3.2023
Rozebral jsem před chvilkou "květní" palice česneku od lonska. A kromě pacibulek je tam takové chvíří a v tom chmíří jsou vážně semínka. Ale ne jako semínka například cibule, ale stejná jako má salát. Nikdy jsme si toho nevšiml, páč blběji vidím a... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.3.2023
To je dobře, že jsem Admirál nekoupil, protože ty stromky tam měli na M26, když máte zkušenost, že s ním na této podnoži může být problém.
Brambory ze semen, 5.3.2023
Fotky z témat se mi zde načítají mnohdy s velkými těžkostmi, ale fotky třeba reklam s hanlivými nápisy na tričkách se zobrazují velmi svižně. Nevím čím to může být...
Tak česnek z pacibulek jsem pěstoval a výsledky byly pěkné, sám tedy není. ;-)
Také jsem si všiml, že zadavatel tématu píše v tom, které jsem vyhledal...
Někdy se mi stává, že vyhledávání témat o kterých už se zde psalo trochu drhne a pak zjistím až časem, že zde něco podobného je. Co se týká brambor ze semen, je zde vlákno "Pokus s bramborami". Zadavatel tématu si tam může něco přečíst a před tím než... celý příspěvek >
Fíkovník na Valašsko, 5.3.2023
Hledal jsem a je zde na foru vlákno o mrazuvzdornosti fíkovníku a olivovníku. Koukněte tam.
Ještě přidám, že se udává u granátového jablka odolnost - 15 až -20 při zakrytí. Někdy k tomu vymrznutí ale ani nebylo tolik potřeba, ale uvidím letos. Nepěstuju ho kvůli úrodě, ale jako okraný keř.
Pěstuju z vlastního výsevu granátová jablka v Chřihech na Zlínsku i pokusně venku. A jsem zvědavý, jestli letos nadzemní část znovu vymrzne, protože se mi to některou zimu stalo, že rostlina musela znovu vyrazit z kořenů. Jesli je fíkovník odolnější... celý příspěvek >
Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 5.3.2023
Víte, já jsem zvyklý zůrodnovat staleté trávníky a to s ne moc dobrou kvalitou půdy, protože jiné pozemky nemám a tam ty přírustky nejsou takové jako když někdo vysadí sad do orné půdy... Jednou se mi takhle taky stromek přiškrtil a v tom mistě se po... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.3.2023
Já vám věřím, že může být kvalitní a chutný v dobrých podmínkách. Bohužel moje pozemky by tu pihovitost spíše podporovaly, to je důvod proč jsem ho nekoupil.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika