Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 16.3.2023
Ale asi jste ji trochu na dálku domluvil pane Milane, protože se na ubrousku ukázalo k večeru jedno vyklíčené semínko. Ovšem pro pěstování pro samozásobení kořením to nemá žádný význam.
Rajčata 2023, 16.3.2023
Doufám, že se omlouváte panu Martinovi. U mě se není omlouvat za co. Ani jedno majoránče a loni se mi to stalo se zelím Lena f1, také ani jedno. Reklamovat nikam nejezdím, kvůli jednomu sáčku to nemá význam.
Meruňky 2023, 15.3.2023
Pane Waltře, tak takové u nás ještě nejsou. Nevím jestli napsat naštěstí a nebo ne, ale do doby kdy nebezpečí mrazu už nebude, je ještě daleko. Přeju vám aby se vám merunková sezona vydařila. I do Pardubic přeju to samé.
Rajčata 2023, 15.3.2023
Omlouvám se, že jsem to napsal do rajčat pane Martine. Jak to zde sleduju, už zde toho moc psát nebudu...
Rajčata 2023, 15.3.2023
Pane Milane druhá várka, která už je jen na navlhčeném ubrousku v krabičce od půlky února... Asi dřív vyklíčí ten zakrslý australský rákos, který je od lonska a už jsem ho i se substártem hodil do jezírka, tak jako ty nevyklíčené lekníny...
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023
Dejte vědět jak dlouho a při jaké zátěži vám pila funguje, kolik řetězů jste pořezel? Já na značkové Husquarně v elektřině ani jeden jaká to byla kvalita. Od Parkside jsem chtěl koupit pokosovou, ale jen na dřevo ne tu na kov.
Rajčata 2023, 15.3.2023
Přesně kvůli takovým lidem zanikl blog cz. Na jednu stranu si vedli svoje uhlazené deníčky a vzájemě se častovali superlativními pochvalami. Pak si ale nasadili virtuální roušku a registrovali jeden útočný blog za druhým a psali tam své plky... On... celý příspěvek >
Broskve 2023, 14.3.2023
Podobné teploty jsou i u nás na Kroměřížsku. Jeden semenáček už taky začíná...
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.3.2023
Já dnes přeočkoval křapák, podzimní akce se nezdařila.
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 14.3.2023
Pokud na tom místě nebyla cedulička nastrčená pro matení konkurence, tomu bych klidně i věřil, Admirál půjde do velkovýsadeb na M 9 u komerčních pěstitelů. Ukáže to až čas...
Meruňky 2023, 14.3.2023
Nevím jestli to jsou sítě a nebo plachty, u nás jeden sadař má taky už postavené takové sloupy a jestli to bude jen proti kroupám a nebo i proti mrazu se nechám překvapit. Bohužel jsou zprávy, že se z těch materiálů pro krytí uvolnují nebezpečné... celý příspěvek >
Vypěstování broskve z pecky, 14.3.2023
U ořechů je ovšem problém s tím, že i když jsou pěkné velikosti, stanou se z nich tvrdé kaměnáky, které tak na kovadlině louskati palicí. Já slyšel pravý opak, že u broskvoní je šance slušná a u meruněk podle odrůdy.
Výsev neúspěchy, 14.3.2023
Klíčení zkouším od ledna, při pozdějších výsevech v minulosti se mi nedařilo vypěstovat silné sazenice pro venkovní pěstování. Proto když tato dávka nevyklíčí, už další pokus nebude. U majoranky je to jako u celeru, čím dříve tím lépe. Cmund,... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 13.3.2023
Vzhledem k velkému počtu semen v balení by stačila klíčivost i 10% aby na cmundu po Kaplicku něco bylo...
Výsev neúspěchy, 13.3.2023
Někdy také takto výsev nechám přihřát, ale pouze opatrně, radiatory máme dost žhavé, aby nedošlo k poškození semen vysoku teplotou.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika