|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broušení zahradních nůžek, 21.3.2023 Já si koupil podnože A2 a pořád se mi nějak nezdají, koření příliš mělce... Klimatické podmínky vhodné pro chov velblouda v Plzni, zase nebyly tak špatné a to že opravdu tehdy nebyla taková zima dokládá i sekta Adamitů. Politice nerozumím, ale na... celý příspěvek > |  | Broušení zahradních nůžek, 21.3.2023 Už jsem zde psal, že mám troje různé nůžky a ještě jedny teleskopické. Ale než prznit silnější větev pákovkami, to raději použiju pilku a případně zahladím okraje nožem. |  |
|  | Broušení zahradních nůžek, 21.3.2023 A nebo marně čekají až kupované stromky na pofiderních podnožích vůbec porostou, když časem nezajdou... Včera táhl kolem naší zahrady Prokop k Lipanům. Nechcete se k němu přidat? Měl tam velký voj červených modrých a jiných kápí. |  | Broušení zahradních nůžek, 20.3.2023 Fiskars, ale letos dostaly zabrat, maminka si je vzala na ostříhávání vánočního stromku, i dost silné větve..., ale kromě takového menšího zoubku po tom stromku pořád dobrý... |  | Meruňky 2023, 20.3.2023 Ani venku už to nebude dlouho trvat, pane z Hané. Bohužel budou rozkvétat do deště, pokud budou mít rosničky pravdu. |  | Broušení zahradních nůžek, 20.3.2023 Já nikdy nůžky na stříhání stromků nebrousil, nebylo to zatím potřeba. Vychovávalo se s nimi cca. 200 stromů. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 19.3.2023 Pro stolní hrozny je udávána dávka 12,5 - 20 g na 10 l vody, OL 14 dní. Plísen bramborová 40 g na 10 l vody, OL 7 dní. Jsou to informace z internetu. To si budu muset něco ještě přikoupit, pokud končí. Merpan doma mám taky a taky Champion. Takže jen... celý příspěvek > |  | Haci Haliloglu, 19.3.2023 Není nad sušená jablka to asi potvrdí každý a to i po stránce energetické náročnosti. |  | Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023 Tady nejde o sledování pane PP. Tady jde o bouchání do oken a pokřikování a ne v jednom případě. To mám být jako oni? Když nějakej vychoš z pastáku nahecuje klučiny, aby dělali to co on nemůže...? Ale to nepatří do této diskuse. ;-) Takže já si s... celý příspěvek > |  | Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023 Protože by tu naši pouliční partičku, která chodí postávat k jednotlivým barákům jako že tam je to jejich, tak jako si pejskové chodí počůrat patník, trefil šlak, a já je nechci mít na svědomí. Navíc lidi kteří by na tu pizzu přišli by pak nějací... celý příspěvek > |  |
|  | Haci Haliloglu, 19.3.2023 Zajímavá přednáška... Myslím, že se Žižka a jeho bojovníci dost ohřáli při ohníčcích založených třeba i v klášterních zahradách a proto té révy všude tolik zmizelo...
To že tolik věcí zaniklo bylo dílem dlouhé války a toho, že na farském a... celý příspěvek > |  | Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023 Dal jsem klíčit další semena rajčat pro strýčka příhodu, sice nevím jak se jmenují, ale jsou z nich výborné omáčky nejen na pizzu ale i do tortill! Těch dvanáct kousků co mám by bylo přeci jenom málo... |  | Rajská jablíčka 2023, 19.3.2023 Pane PP, já jsem podivín..., ale kdybych otevřel zahradní pizzerku pro kolemjdoucí, budou všechny ty protlaky a kečupy pryč za týden. Jak se říká, každý hospodský je nějak divnej... |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 19.3.2023 Tak Malvazinky mám postříkané, u sadu se mi schází omladina a už se nemůže dočkat letošní sklizně nejen meruněk. Je to až dojemné jak mne podporují v pěstování. :-) |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 19.3.2023 Já se snažím přinutit k postříkání pěti Malvazinek proti přezimujícím škůdcům a hlavně roztočům, zatím se mi to nepodařilo. Kupoval jsem postřik do révy proti plísni Folpan 80 WG a je tam psáno, že má účinek i na plísen bramborovou. Ale nebylo tam... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|