Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 14.4.2023
Pane Milane líbí se mi jak to berete přímo osudově. :-) Fackovat se máte nechat od někoho jiného, aby vám pak zuby zaplatil. :-D Jinak máte pravdu, že to ovlažování teplou vodou by kde kdo potřeboval... (Postřižiny)
Rajčata 2023, 12.4.2023
Ano cukety jsou OK, je škoda, že se to tu od poradenství dost vzdálilo. Ono je to vidět i na reklamách, které se zde vyskytují. Dříve to bylo více o zahradě. Dnes pořád jen fotky nějakých nácků z druhé světové (tato fotka byla roky utajena) a nějakej... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 12.4.2023
Pánové, já měl dnes ve skleníku -1 pod nulou a v koruně stromu -3. Já aktuálně otužuju jedno hnízdo salátovek a dám je tam kolem 15. dubna a když se nepodaří druhé hnízdo mám doma v květináči v záloze. Přesazoval jsem taky třetí hnízdo do většího... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 12.4.2023
Pane Vladimíre, je vidět, že žijete v úplně jiné dimenzi. U nás dnes opět mrzne až praští. Do skleníku bych mohl něco zkusit, ale bydlí tam kocour a mám obavu, že kdybych musel přítápět, mohl by se otrávit oxidem uhelnatým.
Meruňky 2023, 11.4.2023
Pěstitel na Youtube si po mrazech pochvaloval Madarku a Vehardu, ale byly to hodně mladé stromečky a neudával minimální teploty.
Hynoucí sazenice cuket a okurky, 11.4.2023
Roubování se mi nikdy nepodařilo a nemám s ním v těchto plodinách žádné zkušenosti.
Já na záhonech hlínu neošetřuju nikdy a proto je před výsadbou raději preventivně stříknu i u rajčat to tak dělám. Pro venkovní pěstování je ale nejlepší zaset přímo na trvalé stanoviště. Dost let se potýkám s problémem, že po přesazení krásných... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 11.4.2023
Pokud budou mít rosničky pravdu, Jojo rozkvete do deště a mrazu a to nikdy dobrou úrodu nepřineslo. Mám ale radost, vyryl jsem si loni odkopek Durancie a letos pokvete! Sice je škráblý pluhem na kmínku :-(ale snad se to zahojí. Také začíná kvést... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 11.4.2023
Nechám to až na příští rok pokud dožiju.
Meruňky 2023, 11.4.2023
U Velké ráné měl být dodatek, že na ní bylo jen pár květu, že je to nově nasazený stromek. U vás v Pardubicích nebylo zase tak chladno, aby to s použitím Championu žádný květ z většího stromu nezvládl... Bez ošetření mám na tom o něco horší Leskoru... celý příspěvek >
Pokud to není přehnojením, přelitím a nebo ostrým slunkem patrně plísně v půdě. Zasel bych nové, pokud to není nějaké drahé osivo ze zahraničí, ošetřil zeminu, ale taky to není všelék. Nejlépe je preventivní postřík rostlinek systémově působícím... celý příspěvek >
Réva 2022, 10.4.2023
Hody, hody doprovody, dejte vejce malovaný nebo bílý, slepička vám snese jiný. Sazenice letos nově zakoupené od Starkla, o kterých jsem už psal jsou vysazené na trvalém stanovišti. Rozhodnutí jsem změnil po tom když jsem viděl jak krásně některé z... celý příspěvek >
Gisela 6, 9.4.2023
Pane Miku, dělám to také tak, že stromky třeba ve školce kupuju pouze na rouby a pak si je doma štěpuju podle vlastních představ. Ne proto že bych chtěl obcházet autorská práva, ale když už něco pěstuju, chci aby to rostlo tak jak mi to vyhovuje.
Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023
Já měl dnes ve skleníku pouze 0,5 nad nulou a otužilé sazenice rajčat to zvládnou, u ostatního nevím, protože nikdy sazenice nejsou z mého neodborného pěstování tak velké, aby na záhon a nebo do skleníku příliš kvaltovaly. Nicméně zatím venku rostou... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 9.4.2023
Pane Petře, nechaj toho Herr, česka Soldat dobra Soldat. V půlce března Durancie pokud si pamatuju nikdy nekvetly... kadet Biegler
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika